Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/11/2008 20:48
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
18
Okunma
10392
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 04/11/2018,23:59
Proje çalıştırıldığında form sol üst köşeden sağa ve aşağıya doğru kayarak açılıyor...

Eklenecek nesne; timer1
(Timer1'in Interval özelliğini 1000 yapıyoruz)♫

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Form_Load()
    Form1.Height = 0
    Form1.Width = 0
    For i = 1 To 100
      Form1.Width = Form1.Width + i
      Form1.Height = Form1.Height + i
      Form1.Show
      Form1.Refresh
    Next i
End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

karaayhan

Aktif Üye
 31
 456
 77
 02/11/2008
12
 Muğla
 
 Ofis 2003
 31/07/2018,22:04
teşekkürler kardeş..



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 04/11/2018,23:59
rica ederim, ne demek.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

qrantina

Cezalı Üye
 26
 15
 3
 18/02/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 25/03/2010,12:04
Saol kardeste denedım calısmıyor Lol



Kullanici Avatari

FeyzaTkn

Üye
FE.... TE....
 23
 22
 4
 29/12/2010
15
 İstanbul
 
 Belirtilmemiş
 05/02/2012,17:19
Ben denedim 2008 de çalışıyor teşekkürler..
Fakat 08 de Form1 yerlerini silip Me yazıyorsun Img-grin



Kullanici Avatari

akd

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 273
 61
 04/11/2008
35
 Gaziantep
 
 Ofis 2003
 07/05/2017,23:02
malesef me yazdım yine çalışmadı.
Hata veriyor...
Private Sub Form_Load()
Me.Height = 0
Me.Width = 0
For I = 1 To 100
Me.Width = Me.Width + I
Me.Height = Me.Height + I
Me.Show
Me.Refresh
Next I
End Sub




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.