Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/11/2008 20:48
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
18
Okunma
9456
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.800
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
22/09/2017,12:50
Proje çalıştırıldığında form sol üst köşeden sağa ve aşağıya doğru kayarak açılıyor...

Eklenecek nesne; timer1
(Timer1'in Interval özelliğini 1000 yapıyoruz)♫

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Form_Load()
    Form1.Height = 0
    Form1.Width = 0
    For i = 1 To 100
      Form1.Width = Form1.Width + i
      Form1.Height = Form1.Height + i
      Form1.Show
      Form1.Refresh
    Next i
End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
10/09/2017,14:13
teşekkürler kardeş..


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.800
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
22/09/2017,12:50
rica ederim, ne demek.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

qrantina

Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
15
3
18/02/2009
İstanbul
Ofis 2007
25/03/2010,12:04
Saol kardeste denedım calısmıyor Lol


Cevapla

FeyzaTkn

Üye
Kullanici Avatari
Üye
F.... T....
22
4
29/12/2010
15
İstanbul
Belirtilmemiş
05/02/2012,17:19
Ben denedim 2008 de çalışıyor teşekkürler..
Fakat 08 de Form1 yerlerini silip Me yazıyorsun Img-grin


Cevapla

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
malesef me yazdım yine çalışmadı.
Hata veriyor...
Private Sub Form_Load()
Me.Height = 0
Me.Width = 0
For I = 1 To 100
Me.Width = Me.Width + I
Me.Height = Me.Height + I
Me.Show
Me.Refresh
Next I
End Sub


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.