Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/12/2008 11:11
Konu Sahibi
es26
Yorumlar
39
Okunma
11316
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı
Kullanici Avatari

es26

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 23
 18/11/2008
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2003
 02/02/2009,19:49
Çözüldü 
selam arkadaşlar ben excellde indis bilgi yardımı ile öğrenci kimliği hazırlamaya çalışıyorum acaba indis bilgi ile resim almabilirmiyiz? eğer yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler



Kullanici Avatari

nihatkr

Onursal Üye
 89
 814
 29/10/2008
272
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(16/12/2008 11:11)es26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selam arkadaşlar ben excellde indis bilgi yardımı ile öğrenci kimliği hazırlamaya çalışıyorum acaba indis bilgi ile resim almabilirmiyiz? eğer yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Biraz daha açarmısınız. İndisle resim alma derken dosyanızla ne yapmaya çalışıyorsunuz. Resim almayı indisle yapmanız zor. Ama indis ile çağırdığınız bilgilerdeki kriterlerden herhangi birisi ile resim alabilirsiniz.

isteğinizi daha detaylı yazarsanız, yardımcı olmaya çalışırız.



Kullanici Avatari

es26

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 23
 18/11/2008
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2003
 02/02/2009,19:49
Çözüldü 
öğrnci kimliği oluşturmaya çalışıyorum ve bu kimlikte öğrenci fotografı olması gerekiyor ve bu fotografı exceldeki bir veri tabanından otomatik almasını istiyorum bunu nasıl sağlarım?



Kullanici Avatari

nihatkr

Onursal Üye
 89
 814
 29/10/2008
272
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(16/12/2008 18:39)es26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öğrnci kimliği oluşturmaya çalışıyorum ve bu kimlikte öğrenci fotografı olması gerekiyor ve bu fotografı exceldeki bir veri tabanından otomatik almasını istiyorum bunu nasıl sağlarım?

Tamam bunu yapman mümkün ama indis girince işler karışır.

akşam bunun ilgili size bir örnek gönderirim.

kendi dosyanıza uyarlarsınız, yapamazsanız örneğinizi eklersiniz hallederiz.



Kullanici Avatari

es26

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 23
 18/11/2008
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2003
 02/02/2009,19:49
Çözüldü 
hocam çok teşekkürler örneğinizi merakla bekliyorum



Kullanici Avatari

nihatkr

Onursal Üye
 89
 814
 29/10/2008
272
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(16/12/2008 19:02)es26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam çok teşekkürler örneğinizi merakla bekliyorum

Ekteki dosyayı inceleyin.
Size sonra nasıl yapıldığını anatacağım.



Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Merkez Bankasından Döviz Kuru Alma Conqueror20 10 4.483 17/02/2017, 13:40
Son Yorum: gulcin0560
Çözüldü etopla veya indis ile değer toplama ugur1208 3 1.048 12/07/2016, 13:40
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Formülle köprü oluştırma ve sayfadaki veriyi alma aek1989 3 1.111 10/07/2016, 14:59
Son Yorum: atoz112
Çözüldü excele klasörden resim çağırma bitikhoca 2 2.063 09/05/2016, 12:36
Son Yorum: atoz112
Çözüldü textboxlara farklı tablolardan veri alma (acsess veritabanlı) abdullahss 3 2.104 11/03/2014, 10:54
Son Yorum: ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.