Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/04/2012 13:00
Konu Sahibi
karabattak
Yorumlar
7
Okunma
3241
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

karabattak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
28/12/2009
0
Batman
Ofis 2003
19/06/2017,12:20
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba
Sizlerden ricam ekte örnek dosyamda basit bir kronometre yapımı konusunda desteğinizi rica edeceğim.
başlat butonuna basılınca geçen zamanın görüntülenmesini istiyorum.
şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Ek Dosyalar
kronometre.rar


karabattak, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
18/09/2017,01:08
Çözüldü 
İnceleyiniz.
Ek Dosyalar
kronometre_kur@l.zip


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

perisanoglu

Emirdağlı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
142
30/10/2008
64
Ankara
Ofis 2007
26/01/2017,13:13
Çözüldü 
ekteki örnek işinizi görür umarım

Ek Dosyalar
kronometre.rar


(30/04/2012, 16:08)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleyiniz.
Ek Dosyalar
kronometre_kur@l.zip


pardon kur@l hocam mesajınızı görmedim...


Cevapla

karabattak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
28/12/2009
0
Batman
Ofis 2003
19/06/2017,12:20
Çözüldü 
(30/04/2012, 16:08)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleyiniz.
Ek Dosyalar
kronometre_kur@l.zip


Kural hocam cevabınız için teşekkür ederim.
yalnız form açıldığında süre saat kaçsa örneğin 16:44 ise süre 44. dakikadan devam ediyor
form açıldığında süre 00:00 olarak dursa başlata basınca süre başlasa.
bunun için ne gibi bir değişiklik yapmak gerekir.

tekrar teşekkür ederim.


karabattak, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
18/09/2017,01:08
Çözüldü 
Teşekkürler, güzel örnek.

form_timer olayının en üstüne

Visual Basic Code
if isnull(sure)=true then exit sub 

işlem tamam.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

karabattak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
28/12/2009
0
Batman
Ofis 2003
19/06/2017,12:20
Çözüldü 
(30/04/2012, 16:45)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, güzel örnek.

form_timer olayının en üstüne

Visual Basic Code
if isnull(sure)=true then exit sub 

işlem tamam.



Kural hocam
kodu böyle yaptım

Private Sub Form_Timer()
If IsNull(sure) = True Then Exit Sub
On Error Resume Next
Debug.Print sure, Format(Time() - sure, "Nn"), Format(Time() - sure, "Ss")
Me.dakika.Caption = Format(Time() - sure, "Nn")
Me.saniye.Caption = Format(Time() - sure, "Ss")
Me.Etiket12.Caption = Format(Right(Timer, 2), "00")
Me.TimerInterval = 100
End Sub

ama bir değişiklik olmadı yanlış yeremi yazdım acaba


karabattak, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda doğru fakat pdf yapınca hatalı değerler kadirdursun 10 739 18/01/2017, 17:17 kadirdursun
Çözüldü Sorgu doğru ama sonuçlar Farklı yorum70 4 707 16/04/2016, 12:25 yorum70
Çözüldü Doğru Alan adları ile Tablo oluşturma ve Tabloları ilişkilendirme talebi bigdaddy_isi 7 1.134 27/01/2016, 18:27 bigdaddy_isi
Çözüldü açılan kutu yukarı doğru açılırmı aydın3838 8 1.558 15/10/2015, 19:08 aydın3838
Çözüldü Eğitim Planı Verileri Doğru Sıralama ve Program Girişine Şifre Koyma? mehami 3 1.056 04/01/2015, 14:51 mehami

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.