İki tarih arası ekstredeki hatayı nasıl düzeltirim
Tarih
23/01/2012 18:25
Konu Sahibi
aslanbey41
Yorumlar
4
Okunma
945
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



aslanbey41
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
60
9
30/01/2010
0
Kocaeli
Ofis XP
31/08/2016,08:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İki tarih arası ekstre alırken ekteki hatayı verdi düzeltebilmem için ne yapmalıyım. Teşekkürler.
Ek Dosyalar
Hata.rar
[7.51 KB]
aslanbey41, 30-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
hata kodu vermemişsiniz

Visual Basic Code
BB=BB+rs![Satır Toplamı] 

yerine

Visual Basic Code
BB=BB+iif(isnull(rs![Satır Toplamı]),0,rs![Satır Toplamı])

kullanın null değer geliyor olabilir.

Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

aslanbey41
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
60
9
30/01/2010
0
Kocaeli
Ofis XP
31/08/2016,08:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim. Denicem.
aslanbey41, 30-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

aslanbey41
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
60
9
30/01/2010
0
Kocaeli
Ofis XP
31/08/2016,08:56
Çözüldü 
Şu an kullandığım PC açmadı da sabah iş yerinden dosyamı deniyeceğim.Teşekkür ederim Yandemir Hocam.
aslanbey41, 30-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

aslanbey41
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
60
9
30/01/2010
0
Kocaeli
Ofis XP
31/08/2016,08:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çözüldü teşekkürler Yandemir hocam.
aslanbey41, 30-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü iki tarih arası sorgulama ilgincbiri 13 10.993 16/02/2017, 22:07 ozanakkaya
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 44 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda ilk tarih ve son tarih girildiğide de veri listelensin haziran4 2 33 09/02/2017, 10:57 haziran4
  DLookup - DCount komutlarında tarih formatı hakında (Runtime 3075) Andruil 9 264 05/02/2017, 23:38 Andruil
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 226 15/01/2017, 12:43 usescrt


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya