Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/03/2010 18:58
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
1
Okunma
1822
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Yakut

Aktif Üye
Aktif Üye
 47
 77
 25
 11/03/2009
5
 Ülke Dışı
 
 Ofis 2003
 13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,

örnek de oldugu gibi bir (yalniz) form dll dosyasinda gayet gösteriliyor.bunu formun icinde bir form daha acabilmek icin hangi koda ihtiyacimiz var ...



saygilar


Ek Dosyalar
.rar   formlari dll de gösterme.rar(Dosya Boyutu: 13,97 KB / İndirme Sayısı: 19)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
Aktif Üye
 54
 1.159
 154
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:Yakut
İkinci formda istediğiniz gibi yani Dll içerisinde bulunan frmMain formundaki butondan Form1 çalımaktadır.Yazmış olduğunuz Form1.Show komutu (Form1.Show vbModal, frmMain) olarak düzenlenmiştir.


Ek Dosyalar
.rar   formlari dll de gösterme.rar(Dosya Boyutu: 10,71 KB / İndirme Sayısı: 10)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Textboxta Yapılan Aramayı Datagridde Gösterme sngl07 10 3.657 27/04/2013, 13:20
Son Yorum: sngl07
Çözüldü Veri Tabanı Bağlanma ve Gösterme Yardım gkhn_visual 4 2.346 15/12/2011, 10:41
Son Yorum: Fibelin81
Çözüldü Dev-express gridcontrolde GroupRow şeklinde gösterme?? ancyra 6 3.478 17/10/2009, 20:43
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü VB.NET'te Tarihe göre hatırlatma formu? ancyra 3 4.031 05/10/2009, 09:15
Son Yorum: ancyra
Çözüldü Menu çubuğunu üstte gösterme? ancyra 4 2.768 20/08/2009, 17:05
Son Yorum: ancyra

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.