Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/03/2010 18:58
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
1
Okunma
1759
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Yakut

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,

örnek de oldugu gibi bir (yalniz) form dll dosyasinda gayet gösteriliyor.bunu formun icinde bir form daha acabilmek icin hangi koda ihtiyacimiz var ...



saygilar


Ek Dosyalar
.rar   formlari dll de gösterme.rar(Dosya Boyutu: 13,97 KB / İndirme Sayısı: 19)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:Yakut
İkinci formda istediğiniz gibi yani Dll içerisinde bulunan frmMain formundaki butondan Form1 çalımaktadır.Yazmış olduğunuz Form1.Show komutu (Form1.Show vbModal, frmMain) olarak düzenlenmiştir.


Ek Dosyalar
.rar   formlari dll de gösterme.rar(Dosya Boyutu: 10,71 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Textboxta Yapılan Aramayı Datagridde Gösterme sngl07 10 3.491 27/04/2013, 13:20 sngl07
Çözüldü Veri Tabanı Bağlanma ve Gösterme Yardım gkhn_visual 4 2.253 15/12/2011, 10:41 Fibelin81
Çözüldü Dev-express gridcontrolde GroupRow şeklinde gösterme?? ancyra 6 3.332 17/10/2009, 20:43 mehmetdemiral
Çözüldü VB.NET'te Tarihe göre hatırlatma formu? ancyra 3 3.895 05/10/2009, 09:15 ancyra
Çözüldü Menu çubuğunu üstte gösterme? ancyra 4 2.683 20/08/2009, 17:05 ancyra

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.