Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/01/2011 16:24
Konu Sahibi
Mehmet_Akif
Yorumlar
6
Okunma
3066
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar;
Ekteki örnekteki Gecikme Zammı alanını tabloda ilgili yere yazdırmak istiyorum. Ama bu alan ( hesaplanmış alan olduğu için ) zamanla değişiyor. Bu değişimin tabloda da olmasını istiyorum.
Herkese iyi çalışmalar.


Ek Dosyalar
.rar   Tahsilat.rar (Dosya Boyutu: 38,7 KB / İndirme Sayısı: 14)
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Çözüm Access 2010 olur. Bunun dışında her türlü çözüm yine eksik kalacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sayın alpeki99 ben Access 2003 e alıştığım için açıkçası biraz da acil olan bu uygulamı tasarlarken birde Access 2010 öğrenmek benim için zaman kaybı olacak diye düşünüyorum. Aslında bu projeden sonra Visual Basic öğrenmeye düşünüyorum. Accesde birçok şey kısıtlı anladığım kadarıyla.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Access'te kısıtlı olan şey çok az diyebiliriz. Zaten Access size yetmiyor ise muazzam bir program yapıyor olmanız lazım. Access 2010 ile öğreneceğiniz farklı hiç bir şey yok neredeyse. Sizi zorlayacak olan tek şey menü sistemi oalcaktır onuda kısa sürede benimsersiniz. Hatta Access 2010 sizin bazı işlerinizi çok daha kolaylaştıracaktır, hızlandıracaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Aslında program bilgim çok az. Hatta kod bilgim hiç yok diyebiliriz. Belkide bu yüzden ilk önce kod yazmayı öğrenmem gerekiyor diye düşünüyorum. Visual Basic i tercih etmemin sebebi bu aslında. Belki de dediğiniz gibi Access 2010 kullanmalıyım. Sayın alpeki 99 teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için. iyi çalışmalar.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Visual Basic'i tercih etmen mantıklı ancak Access'te kod yazamıyorsan Visual Basic öğrenmenin bir anlamı olmayacak. Dediğim gibi profesyonel bir uygulama, firma için Visual Basic kimi durumlarda zorunlu olabiliyor ancak böyle bir durum yoksa Access'e ait kod bölümü zaten Visual Basic ile aynı yapıda.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tabloya Yeni Veri Girişini Engelleme ALTANs 2 150 17/08/2017, 13:13 ALTANs
Çözüldü Açılan Kutu Menüsünden Yapılan Seçimlerin Tabloya Kaydı ertans 2 281 07/08/2017, 17:37 ozguryasin
Çözüldü Txt Dosyasında İstenilen Satırdaki Bilgilari Tabloya Kaydedebilmek. cetinerk 4 284 10/07/2017, 03:27 cetinerk
Çözüldü Formda Arama Yapınca Gelen Raporu Yazdırma ankaram 2 284 05/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 253 03/06/2017, 22:11 cemre1970

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.