Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/11/2010 15:02
Konu Sahibi
abdulvahap
Yorumlar
5
Okunma
1343
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

abdulvahap

surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
    iyi hafta sonları üstadlar sanırım meramımı tam anlatamadığım için cevap alamıyorum ekte kısa ve öz bir sıkıntım var ilişkili iki tablom var işyerindeki tabloda ILCE VE FAALİYETTURU üst alan olmak şartıyla SRGISKISI sorgusuyla rapor oluşturmak istiyorum ama aşağıdaki hatayı veriyor. inşallah bu sefer anlaşılırım.


Ek Dosyalar
.mdb   2003.mdb (Dosya Boyutu: 864 KB / İndirme Sayısı: 6)
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
13/09/2017,16:46
Çözüldü 
olmuş mu? sanırım siz tüm alanları rapora almak istiyorsunuz. alan sayısı fazla olunca hata veriyor.


Ek Dosyalar
.rar   2003.rar (Dosya Boyutu: 32,6 KB / İndirme Sayısı: 8)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

abdulvahap

surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
sn Kadirdursun sorgunun tamamını değilde 20 ye yakın denemiştim bunuda öğrenmiş olduk rapor sihirbazıyla hazırlamada demekki belli gösterim kotası var(ben tabloların bağlantı ve içeriklerinden sanmıştım) çok teşekkür ederim. İncelik gösterip yardım ettiğiniz için sanırım rep hakkettiniz. helali hoş olsun. iyi akşamlar.


Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

abdulvahap

surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
    iyi akşamlar kadirdursun arkadaşımızın örnek cevabıyla ilgili çalışma yaptım doğrudur ekteki hata 2003 de vermiyor ama 2007 de veriyor(bende) ofice2007 yi kaldırdım yeniden kurdum ama aynı hata yine veriyor bunun nedeni nedir acaba niye ofice2003 de rapor sihirbazı ile rapor oluşturmada hata vermiyorda 2007 de veriyor bilgisi olan varsa paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz. bu gibi sorunlar küçük ama baş ağrıtır cinsten.


Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.787
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn abdulvahap,

Sorgudaki "AKTIFMI" alanını rapor sihirbazında seçiyor musunuz?

raporu 2003 olarak oluşturduktan sonra 2007 olan uygulamaya aktarın, bu şekilde rapor 2007'de çalışıyor mu?


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.787
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn abdulvahap, konunuza dönüş yapmanızı bekliyoruz.....


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Rapor Saat Toplamı KAZIMS 3 252 30/05/2017, 16:16 atoz112
Çözüldü İlişkili Tabloya Formla Yeni Veri Girişi ALTANs 2 281 26/04/2017, 12:18 ALTANs
Çözüldü Rapor Filtreleme Hk. serkan1985 6 565 04/04/2017, 20:16 serkan1985
Çözüldü Rapor Hazırlama ertans 13 695 29/03/2017, 15:12 ertans
Çözüldü Access Rapor Düzeni husem 4 417 27/03/2017, 12:41 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.