Hazırladığım ilişkili tablolarla neden üst alanlı rapor oluşturamıyorum
Tarih
06/11/2010 15:02
Konu Sahibi
abdulvahap
Yorumlar
5
Okunma
1131
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
    iyi hafta sonları üstadlar sanırım meramımı tam anlatamadığım için cevap alamıyorum ekte kısa ve öz bir sıkıntım var ilişkili iki tablom var işyerindeki tabloda ILCE VE FAALİYETTURU üst alan olmak şartıyla SRGISKISI sorgusuyla rapor oluşturmak istiyorum ama aşağıdaki hatayı veriyor. inşallah bu sefer anlaşılırım.


Ek Dosyalar
.mdb   2003.mdb (Dosya Boyutu: 864 KB / İndirme Sayısı: 6)
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
olmuş mu? sanırım siz tüm alanları rapora almak istiyorsunuz. alan sayısı fazla olunca hata veriyor.


Ek Dosyalar
.rar   2003.rar (Dosya Boyutu: 32,6 KB / İndirme Sayısı: 8)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
sn Kadirdursun sorgunun tamamını değilde 20 ye yakın denemiştim bunuda öğrenmiş olduk rapor sihirbazıyla hazırlamada demekki belli gösterim kotası var(ben tabloların bağlantı ve içeriklerinden sanmıştım) çok teşekkür ederim. İncelik gösterip yardım ettiğiniz için sanırım rep hakkettiniz. helali hoş olsun. iyi akşamlar.
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
    iyi akşamlar kadirdursun arkadaşımızın örnek cevabıyla ilgili çalışma yaptım doğrudur ekteki hata 2003 de vermiyor ama 2007 de veriyor(bende) ofice2007 yi kaldırdım yeniden kurdum ama aynı hata yine veriyor bunun nedeni nedir acaba niye ofice2003 de rapor sihirbazı ile rapor oluşturmada hata vermiyorda 2007 de veriyor bilgisi olan varsa paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz. bu gibi sorunlar küçük ama baş ağrıtır cinsten.
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.555
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,21:50
Çözüldü 
sn abdulvahap,

Sorgudaki "AKTIFMI" alanını rapor sihirbazında seçiyor musunuz?

raporu 2003 olarak oluşturduktan sonra 2007 olan uygulamaya aktarın, bu şekilde rapor 2007'de çalışıyor mu?


Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.555
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,21:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn abdulvahap, konunuza dönüş yapmanızı bekliyoruz.....
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İlişkili Tabloya Formla Yeni Veri Girişi ALTANs 2 80 26/04/2017, 12:18 ALTANs
  Rapor Filtreleme Hk. serkan1985 6 241 04/04/2017, 20:16 serkan1985
  Rapor Hazırlama ertans 13 245 29/03/2017, 15:12 ertans
  Access Rapor Düzeni husem 4 151 27/03/2017, 12:41 atoz112
  Rapor Üstbilgisini Her Sayfada Göstermek husem 2 79 23/03/2017, 13:26 husem


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status