Skip to main content

AccessTr.neT


Güncelleme

metınaycıcek
metınaycıcek
11
651

Güncelleme

Çözüldü #1
Sayın Hocalarım
yüklediğim vt de hesaplar yenı gelır gırısı formunda kutucuklara giriş yapıp kayıt tuşuna bastıktan sonra (hesaplar listesi) tablosunu güncellemek istiyorum, çok uğraşmama rağmen beceremedim.(hesaplar listesi) tablosunu güncellemek için tümhesapişlemleri Forumu'na girerek form 'un sol Kısımında bulunan hesaplara tıklayarak güncellemeyi sağlıyorum. buna gerek kalmadan yapmam mümkünse yardım olursanız.çok iyi olacak.
şimdiden Allah cc razı olsun .
.rar güncelle.rar (Dosya Boyutu: 486,28 KB | İndirme Sayısı: 7)
Cevapla
#2
Merhaba Sayın @metınaycıcek

Açık söylemek gerekirse sorunuzu anlamadım.
hesaplar yeni gelir girişi formunda giriş yaparak hesaplar listesini adlı tabloyu güncellemek istiyorsunuz ancak mantığınızı anlamadım. Birincisi formunuzun amacı gelir girişi mi çıkışı mı o bile son derece karışık, hesap listesi adlı tabloya bu form aracılığı ile yeni bir banka, hesap, kredi kartı eklemek mi istiyorsunuz, ilişkisi nedir o da net değil? Formunuzdaki alanları güncellemek için tek tek sol kısımdaki alanları tıklamak yerine sorgularınızı form yüklenirken update edecek şekilde tetiklemeye ve yapılan her işlemi takiben requery etmesine odaklanın.
Daha açıklayıcı ifade edebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Cevapla
#3
Allah cc razı olsun cevap verdiğiniz için dediğiniz gibi yapayım .
Cevapla
#4
Sayın Hocam
uğraştım fakat beceremedim.
Cevapla
#5
sn metinaycicek,
sn atoykan'ın da dediği gibi sorunuz biraz karışık olmuş, NET değil.
Şimdi bahsetmiş olduğunuz form sanki yeni veri giriş formu gibi duruyor. Bilgileri girdikten sonra eğer mevcut bir kayıt üzerinde güncelleme yapmak istiyorsanız ilgili kaydın ID'sini kullanmanız gerekir. Kaydet butonuna tıkladığınızda UPDATE sorgusunu çalıştırarak güncelleme yapabilirsiniz.
Sorunuzu daha açık ve net bir şekilde tanımlarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz.
Cevapla
#6
Sayın Hocam cevap verdiğiniz için Allah cc razı olsun.
hesaplar yenı gelir gırısı formunu kullanarak gelir girişi yaptığımda  hesaplar listesi 'nde tablosunda  bulunan bakiye ve donem_bakiyesi'ni güncellemesi.
Son Düzenleme: 04/02/2024, 00:21, Düzenleyen: metınaycıcek.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task