Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/03/2009 21:15
Konu Sahibi
ferit14
Yorumlar
6
Okunma
2826
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ferit14

Üye
Üye
FE.... YI....
 45
10
4
06/03/2009
0
Erzincan
Ofis 2003
22/12/2016,22:38
Çözüldü 
access te kayıt bulma bölümünde (kendim kayıt bulma kodları yazdım) burada bulduğum kaydı yine aynı program içinde bulunan başka bir forma gönderip buradan da silmek istiyorum mümkünmü
access in kendi kayıt bul satırında bulduğu kayıtta olabilir önemli olan bu kaydı o formdan başka forma transfer yapmak istiyorum
şimdiden teşekkürler



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Aslında formdan değil tablodan tabloya demek lazım. Ama eğer her iki form da aynı tablodan veri alıyorsa o başka. Ama sizin istediğiniz şeyi anlatmak için bir örnek yapmak gerek. Aynı tablo mu, başka tablo mu bilmek gerek. Siz bir örnek yapıp ekleyin bence.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ferit14

Üye
Üye
FE.... YI....
 45
10
4
06/03/2009
0
Erzincan
Ofis 2003
22/12/2016,22:38
Çözüldü 
iki ayrı tablo var
birisinden silmek gerekiyor ama silmeden önce diğerine göndermek istiyorum bunu kopyala ve öbür tabloya yapıştır olarak deyilde pratik olarak bir buton veya bir şekilde gönder diyerek yapmak istiyorum



Kullanici Avatari

bayFARUK

Aktif Üye
Aktif Üye
BA.... FA....
 43
85
30/10/2008
37
Sivas
müdür
Ofis 2010 64 Bit
14/04/2018,11:09
Çözüldü 
"ÇÖZÜMLENMİŞ SORULAR " içerisinde -"Arşive gönderme"-olarak aratırsanız aradığınız örneği bulabilirsiniz.
SN C*E*L*O*Y*C*E ait güzel bir örnek.


resim

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Mesela şu linke bakabilirsiniz.

https://www.accesstr.net/arsive-gonderme-t-1617.html
Bu arada, komple tabloyu aktarmak isterseniz de vertabanı aktarma makrosunu kullanabilirsiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.940
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn ferit14, sorunuzun çözümlendiğini özel mesaj ile değil lütfen konuya yazınız. Konuyu taşıyorum.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 114 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight
Çözüldü Açılan Formda Kayıtlar Arası İleri Geri Gidemiyorum sidd 16 280 16/05/2018, 10:17
Son Yorum: sidd
Çözüldü Formlar Arası Veri Aktarma fascioğlu 10 273 01/05/2018, 23:12
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Veri Tabanındaki Kayıtlı Bilgiyi 2. Veri Tabanında Bulunan Aynı Değişkenlere Kayıt cevahir1 10 266 24/04/2018, 12:03
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Kayıtlar Arası Her Harekette Veri Tabanına Maliyet 1 Kat Fazla Kaydediliyor cevahir1 3 165 14/04/2018, 07:52
Son Yorum: cevahir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.