Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/03/2009 21:15
Konu Sahibi
ferit14
Yorumlar
6
Okunma
2892
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ferit14


FE.... YI....
 45
 10
 4
 06/03/2009
0
 Erzincan
 
 Ofis 2003
 22/12/2016,22:38
Çözüldü 
access te kayıt bulma bölümünde (kendim kayıt bulma kodları yazdım) burada bulduğum kaydı yine aynı program içinde bulunan başka bir forma gönderip buradan da silmek istiyorum mümkünmü
access in kendi kayıt bul satırında bulduğu kayıtta olabilir önemli olan bu kaydı o formdan başka forma transfer yapmak istiyorum
şimdiden teşekkürler



Kullanici Avatari

mehmetdemiral


ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Aslında formdan değil tablodan tabloya demek lazım. Ama eğer her iki form da aynı tablodan veri alıyorsa o başka. Ama sizin istediğiniz şeyi anlatmak için bir örnek yapmak gerek. Aynı tablo mu, başka tablo mu bilmek gerek. Siz bir örnek yapıp ekleyin bence.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ferit14


FE.... YI....
 45
 10
 4
 06/03/2009
0
 Erzincan
 
 Ofis 2003
 22/12/2016,22:38
Çözüldü 
iki ayrı tablo var
birisinden silmek gerekiyor ama silmeden önce diğerine göndermek istiyorum bunu kopyala ve öbür tabloya yapıştır olarak deyilde pratik olarak bir buton veya bir şekilde gönder diyerek yapmak istiyorum



Kullanici Avatari

bayFARUK


BA.... FA....
 43
 85
 17
 30/10/2008
37
 Sivas
 müdür
 Ofis 2010 64 Bit
 14/04/2018,11:09
Çözüldü 
"ÇÖZÜMLENMİŞ SORULAR " içerisinde -"Arşive gönderme"-olarak aratırsanız aradığınız örneği bulabilirsiniz.
SN C*E*L*O*Y*C*E ait güzel bir örnek.


[Resim: gif48.gif]

Kullanici Avatari

mehmetdemiral


ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Mesela şu linke bakabilirsiniz.

https://www.accesstr.net/arsive-gonderme-t-1617.html
Bu arada, komple tabloyu aktarmak isterseniz de vertabanı aktarma makrosunu kullanabilirsiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.387
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn ferit14, sorunuzun çözümlendiğini özel mesaj ile değil lütfen konuya yazınız. Konuyu taşıyorum.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Alanlar Arası Veri Aktarma kübrashn 8 274 30/07/2018, 18:14
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü Rapor Önizlemeyi Worde Gönderme bibib 12 488 28/07/2018, 02:46
Son Yorum: bibib
Çözüldü İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 6 321 22/07/2018, 21:00
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Formlar Arası Belirli Bilgilerin Aktarımı ALTANs 1 211 01/07/2018, 03:36
Son Yorum: myAccess
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 206 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444