Hediye Excel Kitabı Ve Altın Üyelik Çekiliş Sonuçları İçin [Tıklayınız]
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/03/2009 21:15
Konu Sahibi
ferit14
Yorumlar
6
Okunma
2755
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ferit14

Üye
Kullanici Avatari
Üye
F.... Y....
10
4
06/03/2009
0
Erzincan
Ofis 2003
22/12/2016,22:38
Çözüldü 
access te kayıt bulma bölümünde (kendim kayıt bulma kodları yazdım) burada bulduğum kaydı yine aynı program içinde bulunan başka bir forma gönderip buradan da silmek istiyorum mümkünmü
access in kendi kayıt bul satırında bulduğu kayıtta olabilir önemli olan bu kaydı o formdan başka forma transfer yapmak istiyorum
şimdiden teşekkürler


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.769
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
18/01/2018,22:39
Çözüldü 
Aslında formdan değil tablodan tabloya demek lazım. Ama eğer her iki form da aynı tablodan veri alıyorsa o başka. Ama sizin istediğiniz şeyi anlatmak için bir örnek yapmak gerek. Aynı tablo mu, başka tablo mu bilmek gerek. Siz bir örnek yapıp ekleyin bence.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ferit14

Üye
Kullanici Avatari
Üye
F.... Y....
10
4
06/03/2009
0
Erzincan
Ofis 2003
22/12/2016,22:38
Çözüldü 
iki ayrı tablo var
birisinden silmek gerekiyor ama silmeden önce diğerine göndermek istiyorum bunu kopyala ve öbür tabloya yapıştır olarak deyilde pratik olarak bir buton veya bir şekilde gönder diyerek yapmak istiyorum


Cevapla

bayFARUK

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... F....
85
30/10/2008
37
Sivas
Ofis 2010
03/10/2016,11:26
Çözüldü 
"ÇÖZÜMLENMİŞ SORULAR " içerisinde -"Arşive gönderme"-olarak aratırsanız aradığınız örneği bulabilirsiniz.
SN C*E*L*O*Y*C*E ait güzel bir örnek.


resim
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.769
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
18/01/2018,22:39
Çözüldü 
Mesela şu linke bakabilirsiniz.

https://www.accesstr.net/arsive-gonderme-t-1617.html
Bu arada, komple tabloyu aktarmak isterseniz de vertabanı aktarma makrosunu kullanabilirsiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
10.250
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:28
Çözüldü 
sn ferit14, sorunuzun çözümlendiğini özel mesaj ile değil lütfen konuya yazınız. Konuyu taşıyorum.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Yıl Arası Rapor Yazdırma prestij06 4 147 16/12/2017, 22:01 ozanakkaya
Çözüldü Otomatik mail gönderme ve Outlook Uyarıları ve güvenlik azlan 3 1.989 02/12/2017, 15:17 ates2014
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 299 25/10/2017, 09:31 53rize
Çözüldü İf İçinde İki Tarih Veya Saat Arası Sorgusu Kullanılabilirmi burhanb 4 223 25/09/2017, 08:23 burhanb
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 218 24/08/2017, 11:22 burhanb

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.