Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/01/2012 22:32
Konu Sahibi
serdar_20
Yorumlar
2
Okunma
1244
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

serdar_20

Uzman
SE....
 33
 190
 33
 03/12/2011
52
 Erzurum
 Memur
 Ofis 2007
 02/12/2018,17:16
Çözüldü 
Merhabalar,
Ekteki dosyada tablo1 formunda bulunan kategori metin kutusunda bulunan değerleri tablo2 formunda bulunan kategori hanesine mükerrer kayıt olmadan aktarabilir miyiz?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ek Dosyalar
formlar_arası_veri_aktar.rar(34.82 KB)



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:50
Çözüldü 
sorudan anladığım kadarıyla;

Tablo2 isimli forma boton ekle, butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekle.

Visual Basic Code
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Tablo2 ( kategori ) SELECT DISTINCT Tablo1.kategori FROM Tablo1;"
DoCmd.SetWarnings True
Form.Requery


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

serdar_20

Uzman
SE....
 33
 190
 33
 03/12/2011
52
 Erzurum
 Memur
 Ofis 2007
 02/12/2018,17:16
Çözüldü 
Teşekkür ederim.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 198 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Alanlar Arası Veri Aktarma kübrashn 8 347 30/07/2018, 18:14
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 6 408 22/07/2018, 21:00
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Formdan Forma Veri Aktarmak m_demir 2 221 13/07/2018, 10:36
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 350 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.