Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/01/2012 22:32
Konu Sahibi
serdar_20
Yorumlar
2
Okunma
1157
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

serdar_20

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
190
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/08/2017,00:05
Çözüldü 
Merhabalar,
Ekteki dosyada tablo1 formunda bulunan kategori metin kutusunda bulunan değerleri tablo2 formunda bulunan kategori hanesine mükerrer kayıt olmadan aktarabilir miyiz?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ek Dosyalar
formlar_arası_veri_aktar.rar
[34.82 KB]


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:36
Çözüldü 
sorudan anladığım kadarıyla;

Tablo2 isimli forma boton ekle, butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekle.

Visual Basic Code
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Tablo2 ( kategori ) SELECT DISTINCT Tablo1.kategori FROM Tablo1;"
DoCmd.SetWarnings True
Form.Requery


Cevapla

serdar_20

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
190
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/08/2017,00:05
Çözüldü 
Teşekkür ederim.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü İf İçinde İki Tarih Veya Saat Arası Sorgusu Kullanılabilirmi burhanb 4 166 25/09/2017, 08:23 burhanb
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 154 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Farklı Tablolar Arası Tarih Kriterli İşlemler ALTANs 3 307 25/07/2017, 16:08 ALTANs
Çözüldü İki Tarih Arası Sorgu Problemi AloneX 13 867 26/05/2017, 11:14 ozanakkaya
Çözüldü Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 406 12/05/2017, 15:22 kübrashn

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.