Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/07/2012 11:47
Konu Sahibi
uno2255
Yorumlar
4
Okunma
1272
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Selamlar,
Ekli dosyada form1 ile açılış yaptığımda AAA ya bastığımda personel formu açılıp işlem yapmaya çalışıyorum. Ancak AAA ya bastıktan sonra personel formunu doldurduğumda
TBL_PERSONEL tablosunda ki SANTIYE_ID kısmının otomatik olarak AAA seçildiyse 1, BBB seçildiyse 2 ve CCC için ise 3 olmasını istiyorum...
Yani sırası ile
1...frm_1 de şantiye seçilecek
2... frm_personelde yapılan kayıtlar ilgili santiyenin altına atılacak

Frm_personel formunda SANTIYE_ID elle girmeden yapmak istiyorum...

Yardımlarınız için teşekkürler

Ek Dosyalar
DENEME.rar


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
Etiket8'in tıklandığında olayına

Visual Basic Code
DoCmd.OpenForm "FRM_PERSONEL"
Forms!FRM_PERSONEL!SANTIYE_ID = DLookup("[SANTIYE_ID]", "TBL_SAN", "[SANTIYE_ADI]=" & "'" & "AAA" & "'")

kodu ekle
FRM_PERSONEL formuna "SANTIYE_ID" adında, denetim kaynağı "SANTIYE_ID" olan metin kutusu ekle,

FRM_PERSONEL formunun açıldığında olayına

Visual Basic Code
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec


kodu ekle


Cevapla

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Sayın Ozan, İlginiz için çok teşekkür ederim...Dediğiniz gibi yaptım. Şimdi dosyada düzenlemeler yapıp tekrar bir iki sorum olacak çevaplarsanız çok memnun olurum, yardımınız için tekrar teşekkürler


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Selamlar,
Biraz geliştirmeye çalıştım...2 sorum olacak.
.....Programı 1_FRM_GIRIS ile açıyorum...burda seçtiğim şantiye ismi GFC_MERKEZ_OFİS e basıldığı zaman bir önceki sorum gibi alt formlara bağlı bütün tablolarda o isme ait ID numarasının aktarılması...
....İkincisi gene 1_FRM_GIRIS de seçmiş olduğum GFC_MERKEZ_OFİS ismi veya TBL_SANTIYE deki istediğim bir sutundaki bilginin ilgili formlarda üst tarafta bulunan Label'ın içine yazılması ki girenler hangi şantiye ile ilgilendiklerini bilsinler

Sizi yoruyorsam kusura bakmayın...Saygılar
Ek Dosyalar
SON_4.rar


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
1_FRM_GIRIS formuna açılan kutu ekledim, açılan kutudan şantiye seçtikten sonra
FRM_1 isimli formu aç ve eklediğim butonu tıkla, metin kutusuna ilk seçtiğin şantiyenin id numarası aktarılacaktır. bu değeri istediğin yerde kullanabilirsin

Ek Dosyalar
SON_4.rar


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 367 19/10/2017, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 437 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 117 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Excelden Alınan Verilerden Benzersiz Olanları Tabloya Aktarma ozgur89 2 99 29/09/2017, 01:00 ozgur89
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.