Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/06/2018 11:32
Konu Sahibi
Dart Reder
Yorumlar
5
Okunma
333
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Dart Reder

Aktif Üye
Da.... Re....
 38
 12
 40
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 11/03/2019,19:44
Çözüldü 
Merhaba yaptığım kod (Me.Parent.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.Form.Requery) satırında hata veriyor.



Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub PERSONEL_DblClick(Cancel As Integer)
Dim Bosluk As Long
Bosluk = InStr(1, Me.PERSONEL, " ", vbTextCompare)
CurrentDb.Execute "INSERT INTO TB_PER_EL_LİST ( TARİH, [PERSONEL_NO], [PERSONEL_ADI] ) " & _
"SELECT Now() AS Expr1," & Mid(Me.PERSONEL, 1, (Bosluk - 1)) & " AS E2,'" & Replace(Mid(Me.PERSONEL, (Bosluk + 1), Len(Me.PERSONEL)), "'", "`") & "' AS Expr3"
Me.Parent.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.Form.Requery
End Sub

[Resim: do.php?imgf=152949861840151.png]



Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.123
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,01:28
Lütfen örnek ekleyiniz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.123
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,01:28
Me.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.requery

Veya

Form_anaformadi!altformadi.requery

Şeklinde deneyiniz


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

Dart Reder

Aktif Üye
Da.... Re....
 38
 12
 40
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 11/03/2019,19:44
Merhaba
Tamam oldu teşekkürler.



Kullanici Avatari

Dart Reder

Aktif Üye
Da.... Re....
 38
 12
 40
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 11/03/2019,19:44
Merhaba
Şimdi çift tıklama ile diğer forma veri aktarmak yerine çift tıklama ile diğer formu filtreleme yapmak istiyorum. Örnek gösterirseniz ben kendim yaparak öğrenmek isterim. soldaki isme çift tıklayınca sağdaki liste sadece seçilen ismindeki kişi bilgilerini getirsin istiyorum.



Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.123
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,01:28
örneğinizi ekleyiniz veya sağ üst köşeden arama bölümünü kullanarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access te başka bir dosyadan form aktarma te-kin 2 87 13/03/2019, 14:39
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Kapalı Olan Access Tablosundan Bilgi Çekme cozum 3 126 11/03/2019, 13:58
Son Yorum: cozum
Çözüldü 2007 Raporu Excele Aktarma hegu 10 303 13/02/2019, 12:53
Son Yorum: hegu
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 5 150 11/02/2019, 17:37
Son Yorum: Ertugrul Kuzu
Çözüldü Metin Kutusuna Sayı Ve Rakamdan Oluşan Değer Aktarma akdemir1 2 121 03/02/2019, 22:11
Son Yorum: akdemir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.