Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/06/2018 11:32
Konu Sahibi
Dart Reder
Yorumlar
5
Okunma
301
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Dart Reder

Aktif Üye
Da.... Re....
 38
 11
 36
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 30/12/2018,17:01
Çözüldü 
Merhaba yaptığım kod (Me.Parent.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.Form.Requery) satırında hata veriyor.



Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub PERSONEL_DblClick(Cancel As Integer)
Dim Bosluk As Long
Bosluk = InStr(1, Me.PERSONEL, " ", vbTextCompare)
CurrentDb.Execute "INSERT INTO TB_PER_EL_LİST ( TARİH, [PERSONEL_NO], [PERSONEL_ADI] ) " & _
"SELECT Now() AS Expr1," & Mid(Me.PERSONEL, 1, (Bosluk - 1)) & " AS E2,'" & Replace(Mid(Me.PERSONEL, (Bosluk + 1), Len(Me.PERSONEL)), "'", "`") & "' AS Expr3"
Me.Parent.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.Form.Requery
End Sub

[Resim: do.php?imgf=152949861840151.png]



Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.114
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:14
Lütfen örnek ekleyiniz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.114
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:14
Me.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.requery

Veya

Form_anaformadi!altformadi.requery

Şeklinde deneyiniz


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

Dart Reder

Aktif Üye
Da.... Re....
 38
 11
 36
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 30/12/2018,17:01
Merhaba
Tamam oldu teşekkürler.



Kullanici Avatari

Dart Reder

Aktif Üye
Da.... Re....
 38
 11
 36
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 30/12/2018,17:01
Merhaba
Şimdi çift tıklama ile diğer forma veri aktarmak yerine çift tıklama ile diğer formu filtreleme yapmak istiyorum. Örnek gösterirseniz ben kendim yaparak öğrenmek isterim. soldaki isme çift tıklayınca sağdaki liste sadece seçilen ismindeki kişi bilgilerini getirsin istiyorum.



Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.114
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:14
örneğinizi ekleyiniz veya sağ üst köşeden arama bölümünü kullanarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Web'e Aktarma Uygulaması notrino 2 111 9 saat önce
Son Yorum: notrino
Çözüldü Bir Formdan Başka Açık Bir Formda Bulunan Altformdaki Bir Alana Setfocus Yaptırabilme hbal09 2 89 11/01/2019, 16:20
Son Yorum: Allback
Çözüldü Access İle Word Şablonuna Bilgi Aktarma biocsi 13 457 01/01/2019, 16:27
Son Yorum: biocsi
Çözüldü Liste Kutusunda Seçili Olan Veriyi Metin Kutusuna Aktarma mmert06 3 128 25/12/2018, 18:33
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Birden Fazla Veri Aktarma untouchable 7 155 25/12/2018, 17:56
Son Yorum: untouchable

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.