Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
19/07/2018 12:32
Konu Sahibi
delichon
Yorumlar
7
Okunma
386
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

delichon

Üye
Me....
 24
 6
 16
 12/04/2018
0
 Ankara
 Öğrenci
 Ofis 2016 64 Bit
 06/08/2018,15:19
Çözüldü 
İyi günler,

Formdaki comboboxtan seçtiğim kayda denk düşen resmin yanda açılmasını istiyorum.

Not: dosyayı yükleyemiyorum ebatı 21.501 kb olmasına rağmen büyük diye hata alıyorum. bu yüzden mesaj atan olursa maille gönderebilirim.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Uygulamanızın düzenlenmiş hali ektedir.

Formdaki resim ekle butonuna tıklayıp resim seçtiğinizde resim adını tabloya ekler, resmin kopyasını uygulama ile aynı dizinde bulunan resimler klasörüne ekler.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

delichon

Üye
Me....
 24
 6
 16
 12/04/2018
0
 Ankara
 Öğrenci
 Ofis 2016 64 Bit
 06/08/2018,15:19
(19/07/2018 14:13)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulamanızın düzenlenmiş hali ektedir.

Formdaki resim ekle butonuna tıklayıp resim seçtiğinizde resim adını tabloya ekler, resmin kopyasını uygulama ile aynı dizinde bulunan resimler klasörüne ekler.

Bu şekilde kullanmak istemiyorum. Butonla resim eklemek gibi kullanıma ihtiyacım yok. Hali hazırda veri tabanındaki resimleri combobox her değiştiğinde veri tabanındakinden o değişikliğe uygun olan resimle değişmesini istiyorum.



Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.123
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,01:28
Tamam işte ozan abinin yaptığı örnek işine yarayacak. Combobox ta seçtiğin veriye göre resmi getireceksin. Ekleme işlemini bir kere yapacaksın. Dediğin şekilde yapmak mantıklı değil db şişer. Ama yapacağım diyorsan db de alanı resim olenesnesi olarak ayarla.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

delichon

Üye
Me....
 24
 6
 16
 12/04/2018
0
 Ankara
 Öğrenci
 Ofis 2016 64 Bit
 06/08/2018,15:19
Bir tek bende mi problem çıkıyor.

Durmadan debug a düşüyor form.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Merhaba, siz resmi tabloya ek olarak ekliyorsunuz. Bu veritabanının gereksiz yere şişmesine yol açar, Benim eklediğim örnekte hata var ise hata ile ilgili ayrıntılı bilgi yazın.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Tüm Sonuçları Raporlama Ve Yazdırma Ekranı yasargulten 23 660 04/03/2019, 13:10
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Altforma Veri Giriş Yapılamıyor U.ALTUN 2 103 20/02/2019, 13:47
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Liste Kutusundaki Alana Tabloda Hesaplanmamış Değerlerin Toplamını Getirme. Oğuz Türkyılmaz 10 204 12/02/2019, 09:43
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Formdaki İlişkisiz Alanların Tabloya Kaydettirilmesi akdemir1 8 206 11/02/2019, 17:12
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Formdaki İlişkili Ve İlişkisiz Metin Kutularını Aynı Tabloya Kaydettirme akdemir1 8 233 03/02/2019, 01:15
Son Yorum: akdemir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.