Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/01/2010 15:12
Konu Sahibi
mehmetf
Yorumlar
9
Okunma
2532
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mehmetf

Üye
Üye
 34
22
8
29/10/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/06/2013,21:03
Çözüldü 
Arkadaşlar,
Formda kaynak olarak gösterdiğim tablonun, her açışımda en son kayıtta kalmasını istiyorum.
normalde her açılışta ilk kayda gidiyor.
bunu ile ilgili nasıl bir durum önerirsiniz ?


Ek Dosyalar
.zip   şirket.zip(Dosya Boyutu: 15,41 KB / İndirme Sayısı: 7)
mehmetf, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
form load olayına DoCmd.GoToRecord , , acLast yazabilirisiniz
ya da kayıt kaynağının sonuna order by ID desc yazabilirisiniz.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

mehmetf

Üye
Üye
 34
22
8
29/10/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/06/2013,21:03
Çözüldü 
VB ile aram pek iyi değil rica etsem örnek uygulama üzerinde gösterebilirmisiniz ?


mehmetf, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Bilgisayarcı hocama saygılarla;

Dilerseniz kendiniz formunuzu tasarım görünümünde açarak kod bölümünde

Kod:
Private Sub Form_Load()
DoCmd.GoToRecord , , acLast
End Sub

yazabilirsiniz. Ben sizin için yaptım. Dilerseniz de örneği incelersiniz. Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   şirket_2010-01-18.rar(Dosya Boyutu: 10,11 KB / İndirme Sayısı: 21)

Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Bu konudan ben de muzdariptim.


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 
Sayın mehmetf sorunuz çözüldüyse lütfen geri bildirimde bulunun.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form İlişkilendirmede Sınırlılık.iki Formda Aynı Veriyi Gösterme. antoryum 12 169 Bugün, 11:13
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Sürekli Formda Matematiksel İşlem Hatası te-kin 2 79 03/07/2018, 19:33
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Formda Silinecek Veri Yokken Butona Basıldığında Silme Uyarısının Ekrana Gelmesi mmert06 2 134 01/07/2018, 23:55
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formda Filtreleme Sorunu mmert06 4 128 01/07/2018, 19:32
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formda Etiketlerin İçerisindeki Metnin Dikey Olarak Ortalanması mmert06 2 78 22/06/2018, 12:29
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.