Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/12/2011 13:35
Konu Sahibi
PENTAGRAM1334
Yorumlar
3
Okunma
1164
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sayın arkadaşlar,

Ekte yer alan dosyam için daha önce konu başlatmıştım. Sorularımdan biri sağolsun alpeki99 tarafından yanıtlandı. Diğer sorumu ise burada sormak istiyorum.

Problem şu:
F-GIRIS'te girdiğim verilerden md (Müdürlük) ve grup (Grup Adı) T-GIRIS'e atılmıyor. Dolayısıylada sorgu1'e de gitmediği için R-Detay'da da göremiyorum.

Sorgulama yaparken soruların istatistiği doğru çıkıyor. Ama hangi müdürlük ve grup olduğunu vermiyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ek Dosyalar
eğitim.rar
[46.54 KB]


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
25/06/2018,21:37
Çözüldü 
İlgil alanların Denetim Kaynağını kontrol ederseniz sanırım çözümü bulacaksınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Aktif Üye
 35
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
iscinar kardeş çok teşekkür ederim. çözdüm olayı. hallettim. Bir tek sorgu kısmı kaldı. Sorgulamada sadece eğitim ve tatbikata göre ortalamayı veriyor. Sorgulama ekranında seçtiğim parametrelere göre sorgulama yaptırmıyor bana. Aynı şekide görüşte de bu sorunu yaşıyorum.

bu konuda da yardımda bulunursanız sevinirim.
Ek Dosyalar
eğitim.rar
[46.73 KB]


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
25/06/2018,21:37
Çözüldü 
Forum kuralları gereği sorunu yeni konu açarak daha detaylıca yazarsan ne yapmak istediğini tam olarak anlamış oluruz. Yeni soru için tekrar örnek yüklemek yerine adresi kopyalayabilirsin sanırım. Bu sayede cevap için fazla beklemek zorunda kalmazsın.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tabloya İstenilen Sayı Kadar Kayıt Yaratma barcins 2 92 04/07/2018, 14:35
Son Yorum: barcins
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 180 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Sürekli Formda Matematiksel İşlem Hatası te-kin 2 76 03/07/2018, 19:33
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Formda Silinecek Veri Yokken Butona Basıldığında Silme Uyarısının Ekrana Gelmesi mmert06 2 126 01/07/2018, 23:55
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formda Filtreleme Sorunu mmert06 4 123 01/07/2018, 19:32
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.