Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/12/2011 13:35
Konu Sahibi
PENTAGRAM1334
Yorumlar
3
Okunma
1134
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sayın arkadaşlar,

Ekte yer alan dosyam için daha önce konu başlatmıştım. Sorularımdan biri sağolsun alpeki99 tarafından yanıtlandı. Diğer sorumu ise burada sormak istiyorum.

Problem şu:
F-GIRIS'te girdiğim verilerden md (Müdürlük) ve grup (Grup Adı) T-GIRIS'e atılmıyor. Dolayısıylada sorgu1'e de gitmediği için R-Detay'da da göremiyorum.

Sorgulama yaparken soruların istatistiği doğru çıkıyor. Ama hangi müdürlük ve grup olduğunu vermiyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ek Dosyalar
eğitim.rar
[46.54 KB]


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Onursal Üye
İ.... Ç....
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
26/03/2018,23:04
Çözüldü 
İlgil alanların Denetim Kaynağını kontrol ederseniz sanırım çözümü bulacaksınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
iscinar kardeş çok teşekkür ederim. çözdüm olayı. hallettim. Bir tek sorgu kısmı kaldı. Sorgulamada sadece eğitim ve tatbikata göre ortalamayı veriyor. Sorgulama ekranında seçtiğim parametrelere göre sorgulama yaptırmıyor bana. Aynı şekide görüşte de bu sorunu yaşıyorum.

bu konuda da yardımda bulunursanız sevinirim.
Ek Dosyalar
eğitim.rar
[46.73 KB]


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Onursal Üye
İ.... Ç....
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
26/03/2018,23:04
Çözüldü 
Forum kuralları gereği sorunu yeni konu açarak daha detaylıca yazarsan ne yapmak istediğini tam olarak anlamış oluruz. Yeni soru için tekrar örnek yüklemek yerine adresi kopyalayabilirsin sanırım. Bu sayede cevap için fazla beklemek zorunda kalmazsın.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Forma Ve Tabloya Ondalıklı Veri Girişi cevahir1 5 165 03/04/2018, 13:04 cevahir1
Çözüldü Formda Bir Ad Seçtiğimde Diğer Veri Otomatik Gelsin seckingbs 4 138 03/04/2018, 08:04 seckingbs
Çözüldü Farklı Tabloya Aktarma Hk. serkan1985 3 100 21/03/2018, 22:54 ozanakkaya
Çözüldü 32 bit (x86) yapılan programların 64 bit (x64) çalıştırılması mesutyagmur 25 8.564 06/03/2018, 23:09 iyitimsah
Çözüldü Formda Yan Toplam Aldırma hegu 4 123 04/03/2018, 19:03 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.