Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/12/2011 13:35
Konu Sahibi
PENTAGRAM1334
Yorumlar
3
Okunma
1268
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
 36
 10
 33
 16/09/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sayın arkadaşlar,

Ekte yer alan dosyam için daha önce konu başlatmıştım. Sorularımdan biri sağolsun alpeki99 tarafından yanıtlandı. Diğer sorumu ise burada sormak istiyorum.

Problem şu:
F-GIRIS'te girdiğim verilerden md (Müdürlük) ve grup (Grup Adı) T-GIRIS'e atılmıyor. Dolayısıylada sorgu1'e de gitmediği için R-Detay'da da göremiyorum.

Sorgulama yaparken soruların istatistiği doğru çıkıyor. Ama hangi müdürlük ve grup olduğunu vermiyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ek Dosyalar
eğitim.rar(46.54 KB)


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 25/12/2018,10:16
Çözüldü 
İlgil alanların Denetim Kaynağını kontrol ederseniz sanırım çözümü bulacaksınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
 36
 10
 33
 16/09/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/01/2015,16:29
Çözüldü 
iscinar kardeş çok teşekkür ederim. çözdüm olayı. hallettim. Bir tek sorgu kısmı kaldı. Sorgulamada sadece eğitim ve tatbikata göre ortalamayı veriyor. Sorgulama ekranında seçtiğim parametrelere göre sorgulama yaptırmıyor bana. Aynı şekide görüşte de bu sorunu yaşıyorum.

bu konuda da yardımda bulunursanız sevinirim.
Ek Dosyalar
eğitim.rar(46.73 KB)


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 25/12/2018,10:16
Çözüldü 
Forum kuralları gereği sorunu yeni konu açarak daha detaylıca yazarsan ne yapmak istediğini tam olarak anlamış oluruz. Yeni soru için tekrar örnek yüklemek yerine adresi kopyalayabilirsin sanırım. Bu sayede cevap için fazla beklemek zorunda kalmazsın.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Frm Altbilgi Değerinin Tabloya Taşınması access acemisi 9 270 04/03/2019, 02:53
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Yeni Formda Açma access acemisi 4 177 02/03/2019, 10:23
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Tablodan Tabloya Veri Çekme access acemisi 8 275 19/02/2019, 22:45
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Formdaki İlişkisiz Alanların Tabloya Kaydettirilmesi akdemir1 8 212 11/02/2019, 17:12
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Yüzde İfadesi Ve Tabloya Kayıt akdemir1 6 196 10/02/2019, 21:05
Son Yorum: akdemir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.