Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/12/2011 13:35
Konu Sahibi
PENTAGRAM1334
Yorumlar
3
Okunma
1234
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
 35
 33
 10
 16/09/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sayın arkadaşlar,

Ekte yer alan dosyam için daha önce konu başlatmıştım. Sorularımdan biri sağolsun alpeki99 tarafından yanıtlandı. Diğer sorumu ise burada sormak istiyorum.

Problem şu:
F-GIRIS'te girdiğim verilerden md (Müdürlük) ve grup (Grup Adı) T-GIRIS'e atılmıyor. Dolayısıylada sorgu1'e de gitmediği için R-Detay'da da göremiyorum.

Sorgulama yaparken soruların istatistiği doğru çıkıyor. Ama hangi müdürlük ve grup olduğunu vermiyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ek Dosyalar
eğitim.rar(46.54 KB)


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 05/12/2018,10:04
Çözüldü 
İlgil alanların Denetim Kaynağını kontrol ederseniz sanırım çözümü bulacaksınız.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

PENTAGRAM1334

Aktif Üye
 35
 33
 10
 16/09/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/01/2015,16:29
Çözüldü 
iscinar kardeş çok teşekkür ederim. çözdüm olayı. hallettim. Bir tek sorgu kısmı kaldı. Sorgulamada sadece eğitim ve tatbikata göre ortalamayı veriyor. Sorgulama ekranında seçtiğim parametrelere göre sorgulama yaptırmıyor bana. Aynı şekide görüşte de bu sorunu yaşıyorum.

bu konuda da yardımda bulunursanız sevinirim.
Ek Dosyalar
eğitim.rar(46.73 KB)


PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 05/12/2018,10:04
Çözüldü 
Forum kuralları gereği sorunu yeni konu açarak daha detaylıca yazarsan ne yapmak istediğini tam olarak anlamış oluruz. Yeni soru için tekrar örnek yüklemek yerine adresi kopyalayabilirsin sanırım. Bu sayede cevap için fazla beklemek zorunda kalmazsın.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü 32 bit (x86) yapılan programların 64 bit (x64) çalıştırılması mesutyagmur 26 10.727 07/12/2018, 11:51
Son Yorum: ARMONİDZ
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 69 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formda Kayıt Yapıldığında Yinelenen Değerler Hatası Alıyorum Oğuz Türkyılmaz 2 62 05/12/2018, 00:52
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Alana Değer Girilmesini Şart Koşmak. Oğuz Türkyılmaz 25 333 04/12/2018, 22:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Değişkeni tüm formda kontrol ettirme bibib 6 182 02/12/2018, 23:28
Son Yorum: bibib

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444