Formda ek işlem
Tarih
21/09/2011 16:57
Konu Sahibi
accestr seven
Yorumlar
7
Okunma
1614
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
accestr seven
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Değerli Arkadaşlar
Rapor1 de,Banka gelir ve giderleri alt formunu ekledim.Gelir ve gider farkı,ile banka gelir ve gider farkını bulmak suretiyle Kasa Miktarını bulmak istiyorum.Neticeyi alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   Formda fark işlemi.rar (Dosya Boyutu: 115,21 KB / İndirme Sayısı: 20)
accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
531
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
17/05/2017,09:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Açıklamanızdan çok fazla bir şey anlamadım yani form1 de gelir ve gider alt formu ekledim demişsiniz ama sadece giderler alt formu var ayrıca metin3 ve miktar neyi ifade ediyor anlayamadım biraz daha açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olmak daha kolay olacaktır. Yani gelir ve gider farkını nereye yazacak kasa miktarını nereye yazcak vs.
Cevapla

accestr seven
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Sn boolean
Rapor1 formunda demem gerekiyordu .Yanlış yazmışım.Rapor1 Formu üzerinde Kasa farkı alacam.Teşekkürler
accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Rapor1 formunuzdaki

Metin1 için

SQL Code
=Nz(DSum("[GelirMiktar]";"BANKAGELİRLERİ");0)


Metin2 için de

SQL Code
=Nz(DSum("[GiderMiktar]";"BANKAGİDER");0)


bunu yazsanız isteğinizi karşılar mı?

BANKAGELİRLERİ GELİR GİDER FARKI adlı alt formun bir anlamı yok gibi geldi bana, Banka işlerinden anlamam ama istediğinizi yukarıdaki işlem verecektir size.

veya bu şekilde de kullanabilirsiniz

Visual Basic Code
Private Sub Form_Load()
Metin1.Value = Nz(DSum("[GelirMiktar]", "BANKAGELİRLERİ"), 0)
Metin2.Value = Nz(DSum("[GiderMiktar]", "BANKAGİDER"), 0)

End Sub


Kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
sayın accesstr seven programınız ile ilgili olarak emek harcamışsınız ancak, emeklerinizin boşa gitmemesi için,
"Yapılmaması Gereken Ölümcül hatalar" konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

accestr seven
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkürler Sn Puletin.Bundan sonra daha dikkat edeceğim.İkazınıza teşekkür

accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Resim Ekleme mharman 4 114 13/05/2017, 19:29 mharman
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 80 07/05/2017, 20:45 temre
  Sekmeli Formda Mouse Move Yazı Rengi Değitirme bentürk 13 223 24/04/2017, 13:16 bentürk
  Form İçinde İşlem Hk. ALTANs 2 71 23/04/2017, 14:45 atoz112
  Formda Toplama 6246386 3 182 17/04/2017, 10:12 6246386


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status