Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/09/2011 16:57
Konu Sahibi
accestr seven
Yorumlar
7
Okunma
1824
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accestr seven

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Değerli Arkadaşlar
Rapor1 de,Banka gelir ve giderleri alt formunu ekledim.Gelir ve gider farkı,ile banka gelir ve gider farkını bulmak suretiyle Kasa Miktarını bulmak istiyorum.Neticeyi alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   Formda fark işlemi.rar (Dosya Boyutu: 115,21 KB / İndirme Sayısı: 20)
accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

boolean_

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
531
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
18/09/2017,12:57
Çözüldü 
Açıklamanızdan çok fazla bir şey anlamadım yani form1 de gelir ve gider alt formu ekledim demişsiniz ama sadece giderler alt formu var ayrıca metin3 ve miktar neyi ifade ediyor anlayamadım biraz daha açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olmak daha kolay olacaktır. Yani gelir ve gider farkını nereye yazacak kasa miktarını nereye yazcak vs.


Cevapla

accestr seven

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Sn boolean
Rapor1 formunda demem gerekiyordu .Yanlış yazmışım.Rapor1 Formu üzerinde Kasa farkı alacam.Teşekkürler


accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Rapor1 formunuzdaki

Metin1 için

SQL Code
=Nz(DSum("[GelirMiktar]";"BANKAGELİRLERİ");0)


Metin2 için de

SQL Code
=Nz(DSum("[GiderMiktar]";"BANKAGİDER");0)


bunu yazsanız isteğinizi karşılar mı?

BANKAGELİRLERİ GELİR GİDER FARKI adlı alt formun bir anlamı yok gibi geldi bana, Banka işlerinden anlamam ama istediğinizi yukarıdaki işlem verecektir size.

veya bu şekilde de kullanabilirsiniz

Visual Basic Code
Private Sub Form_Load()
Metin1.Value = Nz(DSum("[GelirMiktar]", "BANKAGELİRLERİ"), 0)
Metin2.Value = Nz(DSum("[GiderMiktar]", "BANKAGİDER"), 0)

End Sub


Kolay gelsin


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
sayın accesstr seven programınız ile ilgili olarak emek harcamışsınız ancak, emeklerinizin boşa gitmemesi için,
"Yapılmaması Gereken Ölümcül hatalar" konusunu okumanızı tavsiye ederim.


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

accestr seven

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Teşekkürler Sn Puletin.Bundan sonra daha dikkat edeceğim.İkazınıza teşekkür


accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Envanter - Demirbaş Kayıt Programı [Bilgi İşlem Departmanı İçin] zlatan.ibo 3 2.401 09/09/2017, 14:34 anlezgn
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 371 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 365 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 336 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Tek Formda Bilgilerin Açılması Hk. serkan1985 2 197 01/08/2017, 22:13 serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.