ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2009 11:36
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
20
Okunma
4610
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
15/11/2017,12:26
Çözüldü 
herkese selamlar ;
arkadaşlar daha önce ekteki projede formda arama yapıyordu fakat ne yaptımsa şimdi arama yaptıramıyorum ustalarımdan yardım bekliyorum.
teşekkürler,
ahmet yenginoğlu


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

cuneyt

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
liste37 satır kaynağını sil, aşağıdaki Sql kodu yapıştır.

SELECT qry_ARSALAR_TÜMÜ.kisilerID, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Emlakturu, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tapudurumu, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Satısfiyat, qry_ARSALAR_TÜMÜ.CADDE, qry_ARSALAR_TÜMÜ.SOKAK, qry_ARSALAR_TÜMÜ.BELEDIYESI, qry_ARSALAR_TÜMÜ.SEHIR, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tur, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar
FROM qry_ARSALAR_TÜMÜ
WHERE (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Emlakturu)=[forms]![FRM_COKLU_ARAMA_ARSA]![Emlakturu])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.BELEDIYESI)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![BELEDIYESI])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tapudurumu)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![Tapudurumu])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Satısfiyat)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![Satısfiyat])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tur)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![tur])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![odalar]))
ORDER BY qry_ARSALAR_TÜMÜ.Emlakturu;


Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
15/11/2017,12:26
Çözüldü 
sayın hocam ilgine çok teşekkür ederim. Sql i yapıştırdım fakat, liste37 de tüm emlaklar görünmüyor yani ben istiyorum ki önce tümü liste 37 ye çıksın sonra yukarıda hangi kriteri istiyorsan ona tıklayıp arama yapsın.
birde hocam oda seçeneklerine göre arama yapmadı.


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

cuneyt

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
odaya göre arama yapıyor, ben güncelleme yaparken ilkini yapıştırdınız sanırım. tekrar kopyalayıp yapıştırın olur.
Liste tamamı da görünsün istiyorsanız onu şimdi eklerim.


Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
15/11/2017,12:26
Çözüldü 
teşekkür ederim hocam saygılar.


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

cuneyt

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
odaları değer yerine arsa tablosundan kaç tane varsa gruplayıp seçenek olarak yaptım.
diğerleri de umarım istediğin gibidir.

selamlar.


Ek Dosyalar
.rar   vt2.rar (Dosya Boyutu: 157,58 KB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Arama Sonucunu Excele Aktarma bravekids 2 135 07/11/2017, 20:58 bravekids
Çözüldü Arama Butonu Hatası ers6886 3 110 27/10/2017, 23:00 ers6886
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 257 25/10/2017, 09:31 53rize
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 439 19/10/2017, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 473 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.