Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2009 11:36
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
20
Okunma
5030
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yenginoglu

Altın Üye
Ah.... Ye....
 60
 116
 496
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/03/2019,14:37
Çözüldü 
herkese selamlar ;
arkadaşlar daha önce ekteki projede formda arama yapıyordu fakat ne yaptımsa şimdi arama yaptıramıyorum ustalarımdan yardım bekliyorum.
teşekkürler,
ahmet yenginoğlu


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

cuneyt

Aktif Üye
Cü.... Ay....
 44
 23
 321
 29/10/2008
91
 İstanbul
 muhasebe
 Ofis 2016 64 Bit
 06/09/2018,10:36
Çözüldü 
liste37 satır kaynağını sil, aşağıdaki Sql kodu yapıştır.

SELECT qry_ARSALAR_TÜMÜ.kisilerID, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Emlakturu, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tapudurumu, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Satısfiyat, qry_ARSALAR_TÜMÜ.CADDE, qry_ARSALAR_TÜMÜ.SOKAK, qry_ARSALAR_TÜMÜ.BELEDIYESI, qry_ARSALAR_TÜMÜ.SEHIR, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tur, qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar
FROM qry_ARSALAR_TÜMÜ
WHERE (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Emlakturu)=[forms]![FRM_COKLU_ARAMA_ARSA]![Emlakturu])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.BELEDIYESI)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![BELEDIYESI])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tapudurumu)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![Tapudurumu])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Satısfiyat)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![Satısfiyat])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Tur)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![tur])) OR (((qry_ARSALAR_TÜMÜ.Odalar)=[forms]![frm_coklu_arama_arsa]![odalar]))
ORDER BY qry_ARSALAR_TÜMÜ.Emlakturu;



Kullanici Avatari

yenginoglu

Altın Üye
Ah.... Ye....
 60
 116
 496
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/03/2019,14:37
Çözüldü 
sayın hocam ilgine çok teşekkür ederim. Sql i yapıştırdım fakat, liste37 de tüm emlaklar görünmüyor yani ben istiyorum ki önce tümü liste 37 ye çıksın sonra yukarıda hangi kriteri istiyorsan ona tıklayıp arama yapsın.
birde hocam oda seçeneklerine göre arama yapmadı.


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

cuneyt

Aktif Üye
Cü.... Ay....
 44
 23
 321
 29/10/2008
91
 İstanbul
 muhasebe
 Ofis 2016 64 Bit
 06/09/2018,10:36
Çözüldü 
odaya göre arama yapıyor, ben güncelleme yaparken ilkini yapıştırdınız sanırım. tekrar kopyalayıp yapıştırın olur.
Liste tamamı da görünsün istiyorsanız onu şimdi eklerim.



Kullanici Avatari

yenginoglu

Altın Üye
Ah.... Ye....
 60
 116
 496
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/03/2019,14:37
Çözüldü 
teşekkür ederim hocam saygılar.


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

cuneyt

Aktif Üye
Cü.... Ay....
 44
 23
 321
 29/10/2008
91
 İstanbul
 muhasebe
 Ofis 2016 64 Bit
 06/09/2018,10:36
Çözüldü 
odaları değer yerine arsa tablosundan kaç tane varsa gruplayıp seçenek olarak yaptım.
diğerleri de umarım istediğin gibidir.

selamlar.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Yeni Formda Açma access acemisi 4 168 02/03/2019, 10:23
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Formda Çıkarma İşlemi. kalabakli 5 111 02/02/2019, 23:02
Son Yorum: kalabakli
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 160 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Keydown İle Aynı Arama Listesinden 2 Ayrı Formdan Birine Veri Çekebildim. Oğuz Türkyılmaz 7 244 31/01/2019, 13:17
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Altform/altraporda Aktif Arama Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 11 233 24/01/2019, 13:46
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.