Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/09/2009 16:23
Konu Sahibi
blacksir
Yorumlar
8
Okunma
3354
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

blacksir

Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
02/01/2009
0
Ankara
Ofis 2000
30/05/2014,02:22
Çözüldü 
Access Formunda Cetvel_Id adında bir alnım var formda bu alanı A dan Z artan bir şekilde sıralamak istiyorum bunu kodla nasıl yapabilirim. Kod nasıl olmalı


Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
form üzerinde sıralamaya neden ihtiyaç duydunuz?
örnek eklerseniz cevaplayabilirim snaıyorum.


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

blacksir

Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
02/01/2009
0
Ankara
Ofis 2000
30/05/2014,02:22
Çözüldü 
Bildiğiniz Standart cetvel Alanlar Şöyle

Cetvel_Id Adı Soyadı Mesleği Telefonu FALAN Cetvel_Id gore Formumu sıralandırıyorum Cetvel_ıd OTOMATİK SAYI AMA BAZEN AÇINCA SIRALAMA İSTEDİĞİM GİBİ ÇIKMIYOR BENDE AÇILIŞINA KOD KOYAYIM cETVEL_ıd DÜZGÜN SIRALASIN İSTİYORUM


Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
sayın blacksir örnek eklerseniz yardımcı olabilirim. Img-grin


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

cuneyt

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
Merhaba,
ilişikteki örnekte sorduğunuz sorunun cevabını ve daha fazlasını bulabilirsiniz.
Alıntıdır: Serkan Şahinoğlu


Ek Dosyalar
.rar   sirala+filtre+bul+secici.rar (Dosya Boyutu: 64,79 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

blacksir

Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
02/01/2009
0
Ankara
Ofis 2000
30/05/2014,02:22
Çözüldü 
Örnek için teşekürler ama tam çözemedim ben bir örneği eke koyuyorum gerçi Cetvel_Id burda sıralı ama bende veri çok bazen sıralama ters olabiliyor yerleri değişmiş olabiliyor Benim istediğim Sırlama Düğmesi ile Cetvel_Id A dan Z sıralasın


Ek Dosyalar
.mdb   vt1.mdb (Dosya Boyutu: 136 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 374 19/10/2017, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 405 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 145 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 438 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 68 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.