Forma veri girişinde Form çağırma
Tarih
17/11/2012 02:23
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
2
Okunma
1264
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
165
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese iyi akşamlar,arkadaşlar benim bir sorum var.
1-Giriş Tarihi+Konaklama Süresi=Çıkış Tarihi formatındaki bir forum da
Örneğin(Konaklama süresini yazdığımızda)Kimlik bilgilerini kaydettiğimiz bir başka formu çağırabilirmiyiz (Açabilirmiyiz)
2-Bu işlemi her yeni kayıt girdiğimizde tekrarlaması.
Bu konuda fikri olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılarımla.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Konaklama süresi metin kutusunun güncelleştirme sonrası olayına aşağıdaki komutu yazarsanız istediğiniz olacaktır.

Visual Basic Code
DoCmd.OpenForm "FORMADIM", , , , acFormAdd

Hayırlı Geceler.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
165
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çok tşk.ederim hocam elinize sağlık.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 25 968 13/02/2017, 14:13 atoz112
Sad Forma Resim Eklemede Hata 1453asi 7 97 10/02/2017, 09:37 1453asi
  listeden Seçilen Kaydın Forma Gelmesi U.ALTUN 13 205 08/02/2017, 13:53 U.ALTUN
  Alt forma kullanıcı birimi aktarmada sıkıntım var hknct 2 310 23/01/2017, 16:32 hknct
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 226 15/01/2017, 12:43 usescrt


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya