Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
30/10/2008 11:38
Konu Sahibi
askaskeri
Yorumlar
8
Okunma
4840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı
Kullanici Avatari

askaskeri

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 12
 88
 30/10/2008
0
 Ordu
 
 Ofis 2003
 19/10/2015,18:20
Çözüldü 
arkadaşlar bu konu ile ilgili sorunumu daha önce yazımıştım ama forum yenilenince tekrar yazmak zorunda kaldım
1- ekteki veri tabanında form1 verileri çapraz sorgudan almakta eğer form başlığında bulunan verilerden bir tanesi eksik olursa form sayfasında ( Ad) şeklinde hata gözüküyor

2- devriye ekle formundaki listedeki veriler değerleri arama sihirbazı ile başka tablodan aldığı için ilişkili olduğu tablonun ID sini sayı olarak getirmekte ben ise liste kutusundaki verileri metin olarak görmek istiyorum .

Saygılar
veri tabanını eklememiş yeniden göndereyim



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Hocam ekteki örnek daha önce Access örnek uygulamalarına bıraktığım checklistbox ile aynı özellikte.

Sorgunun kaç alanı olduğunu,kaç elemanı olduğunu kendisi bilir. Tek yazman gereken sorgunun kendisi.

Örnek burda. İstediğin gibi değiştirebilirsin.



Kullanici Avatari

askaskeri

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 12
 88
 30/10/2008
0
 Ordu
 
 Ofis 2003
 19/10/2015,18:20
Çözüldü 
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ancak benim eklediğim veri tabanını inceler iseniz
- ben veri tabanında bulunan tüm verilerin sonucunu değil istediğim iki tarih arası vergelerinde çapraz sorgu ile değerlerini istiyorum



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Ben o kısmı halledersiniz diye tahmin etmiştim ama neyse.

Çözüm ektedir.



Kullanici Avatari

askaskeri

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 12
 88
 30/10/2008
0
 Ordu
 
 Ofis 2003
 19/10/2015,18:20
Çözüldü 
hocam ellerine sağlık ancak iki tarih arasında söz dizini hatası veriyor neden



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Bende vermiyor? Tarihleri mi girmiyorsunuz?



Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 210 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi
Çözüldü Formda Düzenleme İzni Alt Forma Nasıl Veriler EROLAKSAKAL 2 120 04/01/2019, 14:32
Son Yorum: EROLAKSAKAL
Çözüldü Etikete Tıkladığımda Açılan Forma Etiketin Numarasını Nasıl Getiririm. Oğuz Türkyılmaz 16 347 30/12/2018, 03:10
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Vba Koduyla Üretilen Forma Otomatik Numara Vermede Alan Güncelleştirilemiyor Hatası Oğuz Türkyılmaz 6 249 19/12/2018, 22:34
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü 1.formda Liste Çift Tıklandığında İlgili Alanın Kaydını 2.forma Çekmede Hata Oğuz Türkyılmaz 2 177 29/11/2018, 16:47
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.