Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/04/2010 19:57
Konu Sahibi
POWER
Yorumlar
11
Okunma
4012
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Elimde hazırlanmış fiat teklifleri var.Benim yapmam gereken hazırlanmış fiatlardan seçme yoluyla teklif hazırlamak. Ektede göreceksiniz hazırlanmış fiatları bir formda listeliyorum. 2.forma OK lediklerimi taşımam lazım fakat 2.formu bir türlü Requery yada Refresh yapamadım. Bu konuda bigisi olan varsa rica ediyorum. İyi çalışmalar.


Ek Dosyalar
.rar   vt7.rar(Dosya Boyutu: 30,59 KB / İndirme Sayısı: 14)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sizin için farklı bir örnek, inceleyin lütfen. Tablo2 alanına aktarılan verileri istediğniz rapor vb. yerde kullanabilirsiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Vt8_2010-04-29.rar(Dosya Boyutu: 14,27 KB / İndirme Sayısı: 36)

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Sn ErcanŞahin ben metin kutusu olarak halletmek istemedim çünkü hem fiyatlar düzgün çıkmıyor ( Yani en az 8 hassasiyete kadar inmem lazım ) hemde görüntü bozuk oluyor benim yapmak istediğim Veri sayfası görünümünde iken formdan forma bilgi taşımak bu konuda örnek varmı acaba ?


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Bu şekilde olurmu inceleyin lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   vt7_2010-04-29.rar(Dosya Boyutu: 20,32 KB / İndirme Sayısı: 28)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.716
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 

Kod:
Private Sub Teklif_03_Enter()
Me.Teklif_03.Requery
Me.Teklif_02.Requery
End Sub

Buşekilde denediniz mi?


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Böyle amacımıza ulaşıyoruz elbette öğrenmek istediğim tıklamayla aktarılabilirmiydi acaba gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.

Bence henüz çözümlenmiş bölümüne atmayalım. Gelecek cevapları incelemek isterim.İyi çalışmalar.


Please return your positive or negative ...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 111 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 575 31/01/2018, 10:46
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Açılan Kutu Requery Sorunu m_demir 2 341 01/05/2017, 01:05
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 1.537 08/12/2016, 21:40
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 810 10/10/2016, 11:05
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.