Form içinde veri çağırmak
Tarih
10/07/2012 12:28
Konu Sahibi
aliyorga
Yorumlar
2
Okunma
1345
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
aliyorga
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
105
09/02/2011
0
Antalya
Ofis XP
15/04/2017,13:14
Çözüldü 
Bir tablom var ve buna bağlı bir sorgum var. Sorguyu form haline getirdim. Form içinede bir metin kutusu ve komut butonu ekledim. Ben istiyorumki metin kutusuna yazacağım id değerine karşılık gelen kaydı, komut butonuna tıklayınca gelsin. Bunu nasıl sağlayabilirim...
Ek Dosyalar
vt1.rar

Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İstediğiniz böyle birşeymi..?

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 13,82 KB / İndirme Sayısı: 43)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aliyorga
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
105
09/02/2011
0
Antalya
Ofis XP
15/04/2017,13:14
Çözüldü 
İlginize çok teşekkür ederim. İşlem tamam...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form İçinde Websayfasının Bir Bölümünü Görüntületme ALTANs 6 132 12/05/2017, 18:41 ozanakkaya
  Form İçinde İşlem Hk. ALTANs 2 74 23/04/2017, 14:45 atoz112
  Rapor içinde excel dosyası görüntüleme Osman Eliboyalı38 8 202 15/02/2017, 04:06 ozanakkaya
  Formumda açılan kutu içinde seçtiğim değere dayalı kayıt bul misak70 6 326 30/01/2017, 15:17 misak70
  Form üzerinden alt veri tablosuna ekleme silme işlemi nightashes 9 406 11/12/2016, 15:27 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status