Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/03/2009 18:22
Konu Sahibi
qrantina
Yorumlar
5
Okunma
2194
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

qrantina

Cezalı
Cezalı Üye
 26
 15
 3
 18/02/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 25/03/2010,12:04
Çözüldü 
Arkadaşlar ben veritabanına password ile girerken ayrıyetten ekran klavyesiyle gırdırmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım bır bılgınız varmı ?Icon_rolleyes



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
XP nin kendi ekran klavyesi programını çalıştırarak yapabilirsiniz. Windows'un kurulu olduğu (genelde Windows klasörüdür) klasörün içindeki System32 klasörünün içindeki Osk.Exe uygulamasını çalıştırınca Ekran Klavyesi devreye girecektir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

schworse

Java Gui Uzmani
Onursal Üye
ME.... EM.... ÖZ....
 40
 197
 8
 02/11/2008
100
 İzmir
 Yazılım Uzmanı
 Ofis 2013 64 Bit
 11/02/2018,20:32
Çözüldü 
sayın alpeki99;

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Run = osk.exe

süper...



Kullanici Avatari

qrantina

Cezalı
Cezalı Üye
 26
 15
 3
 18/02/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 25/03/2010,12:04
Çözüldü 
ama benım dedıgımı anlamadınız diyelim akbank sitesinde sıfreyı gırerken ekran klavyesı vardır onun ben onun tarzında bırsey dıyorum yoksa osk.exe bende bılıyorum Lol



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.130
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,20:38
Çözüldü 
Daha önceden yapılan,kim tarafından yapıldığını bilmediğim ,örneklerimin içinde kalan güzel bir örnek var sanırım istediğin bu tür birşey ,


Ek Dosyalar
.rar   klavye-Celoyce Cevap.rar(Dosya Boyutu: 23,83 KB / İndirme Sayısı: 47)

Kullanici Avatari

qrantina

Cezalı
Cezalı Üye
 26
 15
 3
 18/02/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 25/03/2010,12:04
Çözüldü 
Celoyce çok sağol Bak bu işime yaradı




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinde Bulunan Activex Penceresinin Ekran Görüntüsünü Alma murat dikme 3 310 14/05/2018, 00:05
Son Yorum: murat dikme
Çözüldü Formu tam ekran yapma ve ortalama uralcoder 15 4.894 24/04/2018, 15:56
Son Yorum: nazurabi
Çözüldü Vba İle Ekran Görüntüsü siyah06 2 232 24/04/2018, 10:50
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Access de form içerisinde Word sayfası gibi ekran açma bibib 1 244 01/04/2018, 11:21
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Ekran Görüntüsünü Mail Atma Hk. serkan1985 4 338 30/11/2017, 17:12
Son Yorum: serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.