dsum kullanımı
Tarih
22/09/2011 22:53
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
15
Okunma
2701
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
05/05/2017,20:10
Çözüldü 
sayın üyeler aşağıdaki formülde eksik olan yanlış olan nedir?
=DSum("Adet";"FORMETSEVKİYAT";"[Yön]='Sağ' And ([KODU])='8052'And ([Kilit])='1' Or '6' Or '9'")

kırmızı renkli alan hatalı sanırım. kilit =1,6,9 olanları istiyorum ancak aralarına or mu and mi ne koysam hatalı çıkıyor..
sorun nedir anlayamadım.
kolay gelsin..
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam

SQL Code
=DSum("Adet";"FORMETSEVKİYAT";"[Yön]='Sağ' And ([KODU])=8052 And ([Kilit])=1 Or 6 Or 9")


Olarak denermisiniz sayın karaayhan

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
05/05/2017,20:10
Çözüldü 
sayın puletin çok sağolun ama #HATA# veriyor..
uygulamaları inceliyorum..dsum kullanımı ile ilgili..
nasıl yazılır acaba
([Kilit])=1 Or 6 Or 9")
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
FORMETSEVKİYAT dediğiniz tablonuzun adı mı yoksa formunuzun adı mı?
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
05/05/2017,20:10
Çözüldü 
sorgu adı sayın Puletin...
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam

SQL Code
=DSum("Adet";"FORMETSEVKİYAT";"[Yön]='Sağ' And [KODU]=8052  And  [Kilit]=1 Or  [Kilit]=6 Or  [Kilit]=9")


Bu şekilde deneyiniz bakalım


Siz örnek eklemeyince ben sizinkine benzer bişey yaptım ve son verdiğim kod Form1 üzerinde çalışıyor sayın karaayhan.




Ek Dosyalar
.rar   Dsum.rar (Dosya Boyutu: 9,55 KB / İndirme Sayısı: 14)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 416 22/04/2017, 19:51 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 194 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 70 13/03/2017, 21:56 hknct
  Dsum fonksiyonu husem 2 79 19/02/2017, 13:43 husem
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 166 06/01/2017, 22:41 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status