Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
cimbomasil
Tarih
23/02/2010 18:03
Konu Sahibi
cimbomasil
Yorumlar
6
Okunma
3399
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
cimbomasil

cimbomasil

Üye
Ra.... As....
 38
 9
 25
 11/01/2010
0
 Konya
 
 Ofis 2007
 04/05/2011,23:39
Çözüldü 
arkadaşlar dropdownlist leri ilişkilendirmek istiyorum ancak yapamadım durumu şöyle özetleyim bi program yapacam atıyorum kütüphane takip programı bu programda kitap türleri olacak işte polisiye bilim kurgu vs. gibi listede polisiye kısmına tıkladığımda diğer listede o türle ilgili kitaplar gelecek bilim kurguya tıkladığım zaman diğer listede bilim kurgu kitapları gelecek bunu Access 2007 de nasıl ilişkilendirebilirim yardım istiyorum

şimdiden teşekkürler


Şairlik mi?

Estağfurullah o bana büyük gelir onlar özel insanlar, ben sadece söyleyemediklerimi kağıtlarıma anlatanlardanım

Kur@l

Kur@l

Uzman
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 14/04/2019,01:55
Çözüldü 
Bu konu ile ilgili en basit örnek iller ve ilçeleridir. ekte bu yapı örneği var...
kolay gelsin


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

ercansahin

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.757
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/04/2019,19:15
Çözüldü 
(23/02/2010 18:22)Kural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konu ile ilgili en basit örnek iller ve ilçeleridir. ekte bu yapı örneği var...
kolay gelsin

Sn kural, örnek için teşekkürler.. Ancak sitenin büyük bir çoğunluğu 2003 kullanmaktadır. Çevirip tekrar yüklerseniz isabet olur. Bilgilerinize
(Not:Bulunduğum yerdeki bilgisayarda 2007 olmadığı için inceleyemedimImg-grin)



Kur@l

Kur@l

Uzman
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 14/04/2019,01:55
Çözüldü 
Hem 2007 hem 2003 için olarak attım ama denemedim 2003 versiyonu inşallah çalışır.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

ercansahin

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.757
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/04/2019,19:15
Çözüldü 
Sn kural, ellerinize sağlık..Arkadaşın istediği bu ancak bi kademe daha isteyecektir sanırım. Yani ilçelere tıklandığında da köylerin gelmesi gibi..Anlatımlarından anladığım bu çünkü!!!



cimbomasil

cimbomasil

Üye
Ra.... As....
 38
 9
 25
 11/01/2010
0
 Konya
 
 Ofis 2007
 04/05/2011,23:39
Çözüldü 
(23/02/2010 18:22)Kural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konu ile ilgili en basit örnek iller ve ilçeleridir. ekte bu yapı örneği var...
kolay gelsin

kardeşim allah razı olsun çok yardımcı oldu çok teşekkürler


Şairlik mi?

Estağfurullah o bana büyük gelir onlar özel insanlar, ben sadece söyleyemediklerimi kağıtlarıma anlatanlardanım


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloyu Kendisi İle İlişkilendirmek? notrino 10 264 13/12/2018, 17:02
Son Yorum: notrino
Çözüldü Her Bir Kişi İçin "evet" Leri Saydırmak yturan 7 565 03/01/2018, 14:56
Son Yorum: yturan
Çözüldü Alt toplamda farklı kdv leri ayrı ayrı toplamak simendifer 5 920 02/06/2016, 22:36
Son Yorum: simendifer
Çözüldü il,ilçe,semt,mahalle ve p.kodu accesste tablolara ayrıştırmak ve ilişkilendirmek alwaysaccess 19 10.859 14/05/2012, 11:22
Son Yorum: assenucler
Çözüldü İki formu ilişkilendirmek yersahan 16 4.325 12/12/2010, 14:11
Son Yorum: ercansahin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.