Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/08/2009 16:30
Konu Sahibi
silka
Yorumlar
4
Okunma
1671
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
Arkadaşlar herkese kolay gelsin
Ekte göndermiş olduğum dosyada Talimat No alanı dolu ise dolu alanlardan oluşan sıralı bir rapor oluşturmak istiyorum.

Örnek:
Mesela Talimat No:2009/TEM-25, 2009/TEM-23,2009/TEM-24 var diyelim bunlara bir rapor oluştursun ama raporu oluştururken sıralı olsun.

İlginize şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Veritabani1.rar(Dosya Boyutu: 83,83 KB / İndirme Sayısı: 2)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sorgunuzun ilgili(Talimat NO) bölümünün Ölçüt Değerine Is Not Null yazınız ve sıralamasını da Artan olarak ayarlayın istediğiniz olacaktır..

Not Dosyalarınızı Sıkıştırma programları ile sıkıştırarak foruma ekleyiniz lütfen....


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
dostum denedim ama bir türlü olmuyor gönderdiğim örnekte yapabilirmisin



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,11:49
Çözüldü 
Örneğinize puletin'in belirttiği şekilde "Sorgu2"adında sorgu ekledim.


Ek Dosyalar
.rar   OrnekVeritabani.rar(Dosya Boyutu: 84,34 KB / İndirme Sayısı: 27)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 13/11/2018,20:45
Çözüldü 
Verilen cevap, soruda isteneni gerçekleştiriyor ve hem boş olan kayıtları sıralamaya almıyor hem de değerlerin büyüklüğüne göre sıralıyor. Doğru cevap olarak kabul ederek konuyu cevaplanmışlara taşıyorum.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin İçinde Kritere Göre Sayım Yapma Hk. larion 2 63 Dün, 09:28
Son Yorum: larion
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 71 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formumu Almak İstediğim Sonuca Göre Nasıl Tasarlamalıyım. Oğuz Türkyılmaz 4 163 25/11/2018, 21:21
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Fatura kesme programını şablona göre ayarlama megi bilişim bilgisayar 22 2.993 20/11/2018, 16:39
Son Yorum: Allback
Çözüldü Koda Göre Toplam golf2000 11 183 18/11/2018, 17:37
Son Yorum: golf2000

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444