Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/08/2009 16:30
Konu Sahibi
silka
Yorumlar
4
Okunma
1638
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
Arkadaşlar herkese kolay gelsin
Ekte göndermiş olduğum dosyada Talimat No alanı dolu ise dolu alanlardan oluşan sıralı bir rapor oluşturmak istiyorum.

Örnek:
Mesela Talimat No:2009/TEM-25, 2009/TEM-23,2009/TEM-24 var diyelim bunlara bir rapor oluştursun ama raporu oluştururken sıralı olsun.

İlginize şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Veritabani1.rar(Dosya Boyutu: 83,83 KB / İndirme Sayısı: 2)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.716
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sorgunuzun ilgili(Talimat NO) bölümünün Ölçüt Değerine Is Not Null yazınız ve sıralamasını da Artan olarak ayarlayın istediğiniz olacaktır..

Not Dosyalarınızı Sıkıştırma programları ile sıkıştırarak foruma ekleyiniz lütfen....


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
dostum denedim ama bir türlü olmuyor gönderdiğim örnekte yapabilirmisin



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.253
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:14
Çözüldü 
Örneğinize puletin'in belirttiği şekilde "Sorgu2"adında sorgu ekledim.


Ek Dosyalar
.rar   OrnekVeritabani.rar(Dosya Boyutu: 84,34 KB / İndirme Sayısı: 27)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,22:27
Çözüldü 
Verilen cevap, soruda isteneni gerçekleştiriyor ve hem boş olan kayıtları sıralamaya almıyor hem de değerlerin büyüklüğüne göre sıralıyor. Doğru cevap olarak kabul ederek konuyu cevaplanmışlara taşıyorum.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Girilen Kaydın Aynı Form'dan Sadece O Kayıt İçin Rapor Çıktısı Alamıyorum. Oğuz Türkyılmaz 7 100 Dün, 20:48
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Form'a Seçilen Kriterlere Göre Veri Getirmek enotr 9 324 28/08/2018, 08:59
Son Yorum: enotr
Çözüldü Accessde Rapor Formun Önüne Çıkması kursun 8 169 27/08/2018, 01:31
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Rapor Kısayol Menüsü Hakkında notrino 2 191 11/08/2018, 09:51
Son Yorum: notrino
Çözüldü İsme Göre Otomatik Sıra No golf2000 2 172 08/08/2018, 18:07
Son Yorum: golf2000

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.