Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/05/2010 14:13
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
12
Okunma
3300
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

margeaux54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Arkadaşlar ektede yolluyorum country combobox ta seçim yapıldığında diğer combobox ta otomatik olarak filtreleme yapılacak ülkeye göre .
Bound yapamadım bir türlü


Ek Dosyalar
.zip   combobox.zip(Dosya Boyutu: 19,7 KB / İndirme Sayısı: 8)
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.553
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
Dün,21:25
Çözüldü 
Buyrun


Ek Dosyalar
.rar   combobox_Seruz.rar(Dosya Boyutu: 17,6 KB / İndirme Sayısı: 31)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

margeaux54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Hocam çook sağolun mantığını anladım sayenizde.
Group by yapmışsınız bi yerde neden acaba


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.034
05/11/2008
-
Ofis 2010 32 Bit
01/04/2018,01:44
Çözüldü 
ELinize Sağlık .... Mantığı Bende Anladım... Merak Ettiğim Bir Şey Var select ad&" " &soyad as adsoyad from kisiler gibi bir kullanımı kod içinde nasıl kullanacağız....


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

margeaux54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
row source yazıyoruz. bende tam bilmiyorum ama kullanımı combobox da iki ayrı şeyi tutarken arada bir çizgi oluyodu o çizgiyi yok etmek için yaptık


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.553
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
Dün,21:25
Çözüldü 
(03/05/2010 14:48)margeaux54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam çook sağolun mantığını anladım sayenizde.
Group by yapmışsınız bi yerde neden acaba

Rica ederim.

Sizin örnekte yoktu ama aynı ülkeden birden fazla öğrenci olması durumunda,
combo'ta ülke adını sadece bir kere yazması için grupladım.

Mesela, Sizin yaptığınız sorguda İtalya'dan 3 öğrenci olması durumunda 3 kere İtalya yazardı,
gruplayınca bir kere yazacaktır.

(03/05/2010 15:03)Kural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ELinize Sağlık .... Mantığı Bende Anladım... Merak Ettiğim Bir Şey Var select ad&" " &soyad as adsoyad from kisiler gibi bir kullanımı kod içinde nasıl kullanacağız....

Kod içinde derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım.
Detaylı açıklarsanız, yardımcı olmaya çalışırım.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda Bir Ad Seçtiğimde Diğer Veri Otomatik Gelsin seckingbs 4 143 03/04/2018, 08:04 seckingbs
Çözüldü Formdan Diğer Formu Açınca Formdaki Seçili Butonu Gösterme U.ALTUN 4 112 21/02/2018, 16:59 U.ALTUN
Çözüldü Değer Seçince Diğer Satır Otomatik Olarak Gelsin. muslum_66 4 185 12/02/2018, 11:39 ozanakkaya
Çözüldü Combobox'un içini temizleme ates2014 4 966 01/01/2018, 01:31 sancaktar
Çözüldü Combobox'ta Seçilen Değere Ait Kayıtların Forma Getirilmesi gogoli01 8 235 22/12/2017, 00:35 gogoli01

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.