Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/05/2010 14:13
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
12
Okunma
3461
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

margeaux54


 30
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Arkadaşlar ektede yolluyorum country combobox ta seçim yapıldığında diğer combobox ta otomatik olarak filtreleme yapılacak ülkeye göre .
Bound yapamadım bir türlü


Ek Dosyalar
.zip   combobox.zip(Dosya Boyutu: 19,7 KB / İndirme Sayısı: 8)
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

Seruz


SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 10/10/2018,17:31
Çözüldü 
Buyrun


Ek Dosyalar
.rar   combobox_Seruz.rar(Dosya Boyutu: 17,6 KB / İndirme Sayısı: 31)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

margeaux54


 30
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Hocam çook sağolun mantığını anladım sayenizde.
Group by yapmışsınız bi yerde neden acaba


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

Kur@l


 42
 2.034
 59
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 05/10/2018,00:50
Çözüldü 
ELinize Sağlık .... Mantığı Bende Anladım... Merak Ettiğim Bir Şey Var select ad&" " &soyad as adsoyad from kisiler gibi bir kullanımı kod içinde nasıl kullanacağız....


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

margeaux54


 30
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
row source yazıyoruz. bende tam bilmiyorum ama kullanımı combobox da iki ayrı şeyi tutarken arada bir çizgi oluyodu o çizgiyi yok etmek için yaptık


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

Seruz


SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 10/10/2018,17:31
Çözüldü 
(03/05/2010 14:48)margeaux54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam çook sağolun mantığını anladım sayenizde.
Group by yapmışsınız bi yerde neden acaba

Rica ederim.

Sizin örnekte yoktu ama aynı ülkeden birden fazla öğrenci olması durumunda,
combo'ta ülke adını sadece bir kere yazması için grupladım.

Mesela, Sizin yaptığınız sorguda İtalya'dan 3 öğrenci olması durumunda 3 kere İtalya yazardı,
gruplayınca bir kere yazacaktır.

(03/05/2010 15:03)Kural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ELinize Sağlık .... Mantığı Bende Anladım... Merak Ettiğim Bir Şey Var select ad&" " &soyad as adsoyad from kisiler gibi bir kullanımı kod içinde nasıl kullanacağız....

Kod içinde derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım.
Detaylı açıklarsanız, yardımcı olmaya çalışırım.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Birden Fazla Form Açmak Seçeneği fascioğlu 6 218 17/08/2018, 14:00
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Form Açmak fascioğlu 19 486 30/07/2018, 13:21
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Combobox Dlookup Sorunu delichon 2 117 26/07/2018, 11:58
Son Yorum: delichon
Çözüldü Formdaki Tutarı Diğer Forma Aktarma haziran4 3 162 21/07/2018, 17:20
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Bir Formu Kapatırken Diğer Formun Aynı Anda Açılması mmert06 17 467 11/07/2018, 18:00
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444