Depo Takip programına fotoğraf girişi
Tarih
23/01/2014 22:32
Konu Sahibi
fozcannn
Yorumlar
6
Okunma
3177
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar,

Bir depo takip programı yapmak istiyorum. Program çok basit bişey olacak. Giriş, çıkış, stok şeklinde olacak.Takıldığım yerler var. Yardımcı olursanız sevinirim. Programın tablolarını hazırladım. Programa resim girişini nasıl ve ne şekilde yapacağım?Bir ürün geldiğinde giriş kısmında fotoğraflarıyla birlikte girilecek ve çıkış yapıldığı zaman ise fotoğrafı görülüp çıkış yapılacak. Çalıştığım program ektedir. Yardımcı olursanı sevinirim. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Database7 - Kopya.rar (Dosya Boyutu: 90,49 KB / İndirme Sayısı: 59)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:26
Çözüldü 
Linkteki konuyu inceleyiniz.

Forma Resim Ekleme (Tabloya Resim Yolunu Kaydederek)
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
(23/01/2014, 22:39)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkteki konuyu inceleyiniz.

Forma Resim Ekleme (Tabloya Resim Yolunu Kaydederek)

Teşekkür ederim, resim eklemeyide yapabiliyorum. Ama açıkçası anlayamadığım kısım şu;

giriş tablosunda girdiğim resmi çıkışta nasıl göstereceğim. Öyle bir sorunum var aslında. Ya da ekte gönderdiğim veritabanında resimler için ayrı bir tablo oluşturdum. Giriş tablosuna bağlayacağım formdan resim girişi yaptığım zaman resimler tablosuna yazdırmasını ve çıkış formunun resimleri resimler tablosundan çekmesini nasıl sağlayacağım? Bu kısım kafamı karıştırıyor. Teşekkürler.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:26
Çözüldü 
Örneğinizde sadece tablolar var. İçerisinde form olan ve tablolarında veri olan örnek eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba;

Dosyayı ekte gönderiyorum. Aynı zamanda ürün adı seçildiği zaman, ürün kodunu ürün kodu kutusuna Dlookup fonksiyonu ile yazdırmıştım.Daha sonra kodu sildim ve tekrar aynı şeyi yaptıramıyorum.Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Database7 - Kopya.rar (Dosya Boyutu: 95,44 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:26
Çözüldü 
(23/01/2014, 22:47)fozcannn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim, resim eklemeyide yapabiliyorum.

Resim eklemeyi yaptığınız örneği ekleyiniz. EKlediğiniz örnekte sadece 1 tane form var.

Bu örnek üzerinden yardımcı olacak kadar vaktim yok malesef, formları sıfırdan oluşturamam, sizin oluşturduğunuz formları düzenleyebilirim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 39 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  ÜRETİM TAKİP PROGRAMI TABLO GİRİŞİ FAZLA YARDIM LÜTFEN cturkyilmaz 11 342 12/01/2017, 18:27 ozanakkaya
  E-Okul sistemindeki linke kullanıcı girişi sağlamak idrisy 8 361 11/01/2017, 17:44 idrisy
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 238 10/12/2016, 00:51 murat dikme
  Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 365 28/11/2016, 14:28 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya