Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/03/2010 15:33
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
3464
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
bir formda değer verip
diğer bir formda bu değeri kullanabileceğimiz şekilde
tüm formlarda geçerli bir değişkeni
nerede nasıl tanımlayabiliriz
hani sadece o formda kullanılacaksa
dim uzunluk as integer
diyorduk ya
teşekkürler


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.564
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 30/11/2018,14:06
Çözüldü 
Module kısmında başına global yazarak yapabilirsiniz.

Kod:
Global Uzunluk as integer


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
çok teşekkürler


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kdv Hesaplamalarında, Değişken Tanımlanmamış Hatası. Oğuz Türkyılmaz 2 107 21/11/2018, 17:38
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Değişken Hatası Yunus Bozkurt 6 487 30/03/2018, 16:30
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Openform Değişken Tanımlama ati4190 2 255 13/11/2017, 00:37
Son Yorum: ati4190
Çözüldü Değişken yetmiyor cazcaz678 2 407 03/04/2017, 12:56
Son Yorum: cazcaz678
Çözüldü metin içine değişken ekleme Uğur Candan 5 727 14/03/2017, 15:58
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444