DCount ile adet hesaplama hakkinda
Tarih
26/08/2010 23:13
Konu Sahibi
iterlemez
Yorumlar
4
Okunma
1472
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



iterlemez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... T....
109
18/07/2010
81
Giresun
Ofis 2003
22/03/2013,23:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ana_Form'da ilaçların sol tarafında Hata yazan kutucuklar var

O kutucukların "varsayılan değerlerinde = DCount ile birşey yazıyor

O hata veriyor.

Birde ilaçların üzerine çift tıklandığında miktarı artıyor ya Bir buton olsa da üzerine basıldığında miktar artsa olmaz mı acaba




Ek Dosyalar
.rar   k_ilac.rar (Dosya Boyutu: 24,99 KB / İndirme Sayısı: 9)
iterlemez, 18-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Sayın iterlemez hissiyatınızı anlıyorum ancak konuyu açarken lütfen kurallara göre açalım. Sitemizin düzeni, aramalarda sonuçların doğru ve verimli çıkması adına konu başlığını sorunuza göre yazınız. Forum kurallarına göre konuyu çöpe taşımam gerekecek. Lütfen konu başlığını düzeltiniz.

Bir diğer not sitedeki tüm yönetici arkadaşlar kabiliyetli ve zeki arkadaşlardır. Birçoğu benden daha tecrübeli ve bilgili. Eğer konu başlığında alpeki99 dikkatine derseniz onlarda konuya bakmazlar ve sorunuzun daha hızlı çözülmesini bizzat engellemiş olursunuz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bir uyarı da benden olsun, sevgili Alpeki'nin gözünden kaçmış sanırım. Dosyalarınızı mdb olarak değil rar ile sıkıştırıp ekleyiniz lütfen..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.313
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Konu başlığı ve örnek uygulama düzeltildiği için kon sorular bölümüne aktarılmıştır.

Formdaki Dlookup kodunu

Kod:
=DCount("satisID";"k_satislar";"[ilac_idfk]=" & '1')

şeklinde değiştirdim.
3 metin kutusundaki Dlookup değerleri '1','2','3' şeklinde sıralı

ayrıca forma buton ekleyip çift tıklama olayındaki kodu butona ekledim.

Liste kutusundan veri seçip arttır butonuna tıklayacaksınız.



Ek Dosyalar
.rar   k_ilac_sled.rar (Dosya Boyutu: 16,79 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

iterlemez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... T....
109
18/07/2010
81
Giresun
Ofis 2003
22/03/2013,23:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ustad çok sağolasınız tam istediğim gibi olmuş

alpeki99 ve sledgeap üstadlara teşekkürler
iterlemez, 18-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Belirtilen Kayda Gidemezsiniz Hatası Hakkında İbrahim Şenol 11 84 23/02/2017, 20:01 İbrahim Şenol
  Ortalama Süreyi Hesaplama husem 4 63 21/02/2017, 01:49 husem
  prosedurler hakkında hknct 5 138 15/02/2017, 08:46 hknct
  Etikete Barkod Yazdırma Hakkında maboc 13 214 13/02/2017, 20:38 maboc
  Kayıt Kontrol Eksik Verileri Bulma Ve Hesaplama hknct 10 117 11/02/2017, 18:11 hknct


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya