Datareport
Tarih
18/09/2010 15:44
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
14
Okunma
3508
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,

Vb6 da datareport veri erisim olmadan yani accessi baglanmadan sade olarak herhangi bir yaziyi datarport da gösterilme imkani varmi ?



Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn:Yakut
DataReportu kullanıcı düzenlemelerinden dolayı bu güne kadar kullanmadım pek kullanacağımıda sanmıyorum ama sizin istediğiniz başka bir form üzerinde olur.Aşağıdaki linki inceleyiniz ve Lütfen sorularınıza örnek çalışma ekleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Klasör.rar (Dosya Boyutu: 1,49 KB / İndirme Sayısı: 19)
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/04/2017,13:41
Çözüldü 
sn:Yakut data report ta verileri göstermek bi başka deyişle cam çıktı almak data report veri erişimi gerektiriyo şöyleki veri tabanından data report sayesinde verileri çekiyosun.vt den alınacak verileri(fields) olarak ayarlıyosun ve databaseden çekiyor.onun haricinde etiketlere istediğini yazıyosun.data report un amacı zaten vt den alınan verileri göstermek (ön izleme,print) etmek.
sn : oğulcan hocamın söylediği yöntemi kullansanda olur (eğer verileri vt den çekmeyeceksen)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bunu accessde yapiliyor, benim istedigim vb6 datareport herhangi yaziyi yazip onu yazdirmak...veritabansiz
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:Yakut
DataReport veri tabanından bilgi alır ancak 2 nolu mesajdaki eklentideki şekilde yapabilrsiniz.Yazdırma işine gelince herhangi bir nesnenin Click olayına aşağıdaki kodu yazarsınız.

Visual Basic Code
PrintForm


Cevapla

Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tesekkürler arkadaslar bilgileriniz icin,

aslinda yapmak istedigim degisik iceriklerle bir Mektup yazmakti.


saygilar


Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü DataReport İnvalid Data Source |By|KiDnArUt| 3 2.002 25/07/2013, 22:40 intercyber


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status