Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/07/2010 10:15
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
5
Okunma
2562
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

qnill

Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Merhaba,

Ben Datagriddeki sutunları toplamak ıstıyorum Adet ve Barkod adında 2 sütünum var barkodları aynı olanların adetlerının toplanması lazım ilgilenirseniz tesekkurler

İyi çalışmalar...


qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/10/2017,11:43
Çözüldü 
örneği eklerseniz yardımcı olabiliriz.


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

qnill

Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
ornek proje yada kod istiyorum cunku projede sorumla ilgili bir kod yok veya herhangi bir şey yok sadece griddeki verilerin nasıl toplandıgını ogrenmek ıstıyorum...


qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozguryasin

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
881
23/09/2009
568
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:51
Çözüldü 
isterseniz siz önce aklınızdakileri Access e dökün. takıldığınız yerde https://www.accesstr.net ailesinden kesinlikle size yardımcı olanlar olacaktır.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:qnill
Vb.Netten anlamam ama size fikir vermesi açısında aşağıdaki linkte 9 nolu mesajdaki Günlük Kasa Takip örneğinde toplama örmeği var.

Veri Tablosunda Kayıt Toplama


Cevapla

hydramses

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
13/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
11/01/2011,17:58
Çözüldü 
3. bir veri tabanı uzerinde toplayabilirsin veya inner join ile tabloları bağlayıp sum ile alanları toplayabilirsin


hydramses, 13-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü c# dilinde toplama SqL_MaN 3 1.798 28/01/2013, 17:07 goldmoon07
Çözüldü Comboboxdan firma değiştirince datagriddeki verilerde değişsin drummers 9 3.378 29/11/2012, 10:32 drummers
Çözüldü İstenilen Veriyi Silme? elifnaz 2 1.668 21/05/2009, 10:38 elifnaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.