Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/06/2011 18:46
Konu Sahibi
photowedat
Yorumlar
9
Okunma
4626
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

photowedat

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
23/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
01/07/2011,16:05
Çözüldü 
Selamun Aleyküm
ben Microsoft Visual Studio 2010 visual basic te bir pc toplama programı yapacam ama professional değilim
bana nasil yapacagım konusunda bi fikir yöntem verirseniz sevinirim lütfen .
aklımdaki soru şöyle bişey bu resimdeki combobox'lardan textlere tıkladığımızda karşısında fiyatı çıkıyor
Bu listedeki textlere nasil fiyat atayacağız
listelerden parça seçtikte aşağıda genel toplamı görünüyor.
lütfen yardımcı olun.resim ve sitenin adresinide ekliyorum
http://www.netsiparis.com/bilgisayar-toplama.asp
resim


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Bunun için başladığınız çalışmayı buraya örnek olarak eklemeli ve yardım talep etmelisiniz. Bu şekilde kimsenin bir örnek hazırlayarak size yardımcı olabileceğini sanmıyorum. (Malum zaman sıkıntısı)


Cevapla

DUAYEN

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
16/03/2017,17:22
Çözüldü 
BlackEagle hocama katılıyorum siz başlayın takıldığınız yerde yardımcı oluruz


Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla

photowedat

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
23/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
01/07/2011,16:05
Çözüldü 
Teşekkür ederim ilginize. başlayıp tekrar takıldıgım yeri soracağım.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Açılan kutuya 2 değer seçersiniz. ValueMember'da ürünün ID si DisplayMember'da ürün adı listelenir. Açılan kutuda ürün seçilince seçilen sıranın Index numarası ile o ürünün Id sini öğrenip fiyatını çekebilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

photowedat

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
23/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
01/07/2011,16:05
Çözüldü 
resim

Evet arkadaşlar form bu şekilde . combobox'lardaki textlere tıkladığımda fiyatı karşıda nasil çıkacak ? eger istediğimi anlatamadıysam
yukarıdaki sitede oldugu gibi. incelerseniz beni daha iyi anlarsınız

açılan kutuya 2 değer seçersiniz. ValueMember'da ürünün ID si DisplayMember'da ürün adı listelenir. Açılan kutuda ürün seçilince seçilen sıranın Index numarası ile o ürünün Id sini öğrenip fiyatını çekebilirsiniz.

alpeki99 afedersiniz anlattıgınızı tam anlıyamadım valuemember displaymember nasil kullanılıyor bilmiyorum


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü ComboBox İl İlçe Seçimi drummers 1 2.811 22/07/2014, 22:06 drummers
Çözüldü Doğum yerleri tablosunu Personeller Formumda Combobox olarak Kullanamıyorum. umutakkaya 13 3.785 17/07/2014, 10:26 alpeki99
Çözüldü Combobox ile DataGridview (Access Veritabanı) Sorgusu chevy 19 7.475 12/04/2014, 23:49 chevy
Çözüldü Combobox seçerek textboxlara veri aktarımı drummers 4 1.883 05/05/2012, 23:41 drummers
Çözüldü Vb.net combobox , Access , textbox ilişkisi hakkında yardım byclever 4 1.996 26/02/2012, 22:50 byclever

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.