Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
30/12/2010 11:09
Konu Sahibi
yersahan
Yorumlar
5
Okunma
2908
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yersahan

Aktif Üye
 55
 132
 43
 26/02/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 30/06/2017,22:38
Çözüldü 
Herkese günaydın, Arkadaşlar Temizlik adlı dosyamın alt veri tabanı hazır hale geldi.Ancak formlarımı F_PERSONEL adlı formdan açmam tehlikeli oluyordu.Zira yapılan en ufacık bir dikkatsizlik kişilerin bölgelerinin ve şubelerinin değişmesine sebep oluyordu. Bunun yerine form1 adlı bir form oluşturdum.Bu formda 2 adet combobox ve bir adet listboxum var, bolgekutuya bölgeleri sıralıyorum,subekutuda ise o bölgeye ait şubeler geliyor. subekutudan seçeceğim şubeye göre ise liste8'de o şubedeki kişilerin bilgileri gelecek.Liste8'de üzerine çift tıkladığım kişilerin ise F_PERSONEL adlı formu gelecek.Buraya kadar bir şeyler yapmıştım ama F_PERSONEL adlı formda şube adları sayı karakter olduğundan liste8 de şube adları yerine sayılar çıkıyordu.Bu kısmını yapamadım.Yardımcı olurmusunuz.


Ek Dosyalar
.zip   30.12.20101.zip(Dosya Boyutu: 171,83 KB / İndirme Sayısı: 28)

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Hasan Bey örnek ekleme durumunuz var mı?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

yersahan

Aktif Üye
 55
 132
 43
 26/02/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 30/06/2017,22:38
Çözüldü 
Dosyam 1. mesaja eklidir. İlginize teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Hasan Bey ; Form1 i düzenledim. İşin ilk kısmı tamamdır herhalde. Bir kontrol edin olmuşsa ;
listelenen personlein üzerine tıklandığında personel formunun tıklanan kişinin bilgileriyle açılmasını mı istiyorsunuz?


Ek Dosyalar
.rar   temizlik-1.rar(Dosya Boyutu: 126,01 KB / İndirme Sayısı: 56)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

yersahan

Aktif Üye
 55
 132
 43
 26/02/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 30/06/2017,22:38
Çözüldü 
Evet Çift tıklama ile ilgili kişiinin F_PERSONEL formu açılacaktı. Zannedersem o kısmını yapabilirim. form1 gayet güzel olmuş Teşekkürler.



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Tamam o zaman . Sizin yapmanız daha iyi olur. Kolay gelsin.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin İçinde Kritere Göre Sayım Yapma Hk. larion 2 64 Dün, 09:28
Son Yorum: larion
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 71 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formumu Almak İstediğim Sonuca Göre Nasıl Tasarlamalıyım. Oğuz Türkyılmaz 4 163 25/11/2018, 21:21
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Fatura kesme programını şablona göre ayarlama megi bilişim bilgisayar 22 2.994 20/11/2018, 16:39
Son Yorum: Allback
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 194 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444