Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/03/2014 00:49
Konu Sahibi
umutakkaya
Yorumlar
19
Okunma
6000
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Selam ve saygı ile.

Ben Acces veritabanındaki tablolara bağlanıp bu bilgileri  Vb.Net Formumdaki listbox ve datagridview üzerine aldım. Fakat Listboxtan bir değer seçtğimde bu değere uyan kayıtları datagrdiviewde göstersin istiyorum. (Aynen Access Uygularındaki anaform&Altform ilişkisi gibi)
Bir türlü düzenleyemedim. Değişik uygulamardan araştırıyorum bulamadım. Yardım https://www.accesstr.net/ Hocalarım. Saygılar..

Bu Mesaj yönetici tarafından düzenlendi. Düzenleme Zamanı: 24/05/2016 saat 16:32

KONU;
(içeriğinde soru barındırması gerekçesi ile),

"Visual Basic .NET Dersleri" Kategorisi'nden alınıp
"Visual Basic .NET Soruları ve Cevapları" Kategorisi'ne taşınmıştır.

bilginize.


Ek Dosyalar
.rar   TABLOİLİSKİ.rar (Dosya Boyutu: 281,67 KB / İndirme Sayısı: 78)
Cevapla

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Başlığı büyük harfle yazdığım için kusura bakmayınız. Özür Dilerim.


Cevapla

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Bu sorunun cevabını veren olmayacak mı ?
Ya da bu örneğe benzer bir uygulamada olabilir. Belki inceleme şansım olur. Teşekkürler..


Cevapla

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Anlaşılan cevap veren olmayacak. Rica etsem buna benzer bir örnek bilen, bulan, kullanan var mı .


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Sayın umutakkaya dosyanıza baktım ancak ne yazık ki kodlarla yapmamışsınız bileşen kullanmışsınız. Hiç kullanmadığım için yardımcı olamayacağım ancak bir tavsiyede bulunmak isterim. Bu tip konular ile ilgili tüm kaynaklar kod temellidir. Dolayısıyla takıldığınız yerde yardım alma imkanınız çok az olacaktır. Başlangıçta zor olabilir ancak işi sağlam öğrenirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
alpeki99 Hocam Teşekkür ederim. Nihayet bir cevap yazan oldu. Kodlarla yazmanın dışında Visual Studio 2010 nesneleri sürükle bırak yöntemi ile yukarıdaki şekle kadar geldim. İlerisini açıklayan bir makale, örnek, yada video uygulama dersleri bulamadım. Ama bunu çözeceğim bi şekilde ve burda paylaşacağım... Teşekkürler.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Foreign Key ve Relationship Problemi (Ana ve Yavru Tablo Kayıt silme) umutakkaya 3 2.667 15/08/2014, 18:04 umutakkaya
Çözüldü Değişken kullanarak Access de tablo oluşturma sorunu Gorkemku 2 2.040 13/05/2014, 12:37 Gorkemku
Çözüldü Çoklu tablo birleştirme hakkında drummers 2 1.833 22/02/2012, 13:01 drummers
Çözüldü tablo bağlarken sorunla karşılaştım!! qroniq_wqha 5 1.904 16/06/2011, 19:17 qroniq_wqha
Çözüldü vb.net 2008 kod ile access de tablo oluşturma erdem23 3 4.317 15/05/2011, 14:02 ercansahin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.