Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/05/2012 17:35
Konu Sahibi
anyop
Yorumlar
3
Okunma
1428
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

anyop

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
7
4
22/12/2011
Antalya
-
26/05/2012,10:24
c# la bır proje geliştiryorum database olarak da Access kullanıyorum verı tabanımda tablolarım var ben ılgılı kısının hapta ıcı ıstedıgı gunde gırıs ıznı verıyorum ve bakıye atıyorum gırısı yaptıktan sonra günlükgırenler tablosuna atıyorum daha sonra bu tablomdaki ıd yı mesela pazartesı gırmısse paazartesıye salı gırmısse salıya daa sonrada hapta bıtınce bu tabloyu bosaltıp ıdlerı aylık tabloma attırmak istiyorum ama mantıgını anlamadıgım ıcın başaramadım ilgilernirseniz sevinirim

Ek Dosyalar
tablom.zip


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Sadece Access dosyanızı eklediğiniz için ne yapmak istediğiniz anlaşılmıyor. Bilgileri duruma göre tablolara atmak yanlışlara sebep olacaktır. Tüm kurguyu doğru yapmış olsanız bile veritabanı tasarımı yine yanlış olacak. Verileri tek tabloya kaydedip size lazım olan aralıklardaki kayıtları kodlar ile elde etmelisiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Konu sahibi geri bildiriminiz bekleniyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

busra.3460

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
1
23/12/2013
0
İstanbul
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
31/01/2014,19:25
merhabalar
benimde c# daeczane otomasyonu yapmam lazım.
.yardımcı olur musunuz?
saygılarımla


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access de yapılan bir Projenin, access kurulumu olmayan başka bilgisayarda çalıştırma serhancal 1 1.169 21/11/2014, 22:22 bigwolfied
  access olmayan bilgisayarda access dosyası çalıştırmak accesskemal 3 3.046 30/05/2013, 17:43 accesskemal
  Access 2003 Çalışan Access 2007 Çalışmıyor radyal 4 2.127 30/12/2009, 13:24 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.