Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2010 13:34
Konu Sahibi
ozmly
Yorumlar
9
Okunma
2681
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ozmly

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
44
01/10/2010
0
Ankara
Ofis 2007
05/03/2013,19:09
Çözüldü 
Formumda kullandığım Çıkış butonunun kodları aşağıdaki gibidir. Formda aynı zamanda bir kaydet butonu var. Sorunum şu; kaydet butonuna basıldıktan sonra bu komutun sadece DoCmd.Close şeklinde çalışmasını istiyorum. Bu haliyle yaptığım kaydı siliyor. Kaydete tıklanmadıysa aşağıdaki kodun, tıklandı ise DoCmd.Close ın çalışması lazım.


Private Sub btn_çıkış1_Click()
On Error Resume Next
If IsNull(txtAraçDN) Then
DoCmd.Close
Exit Sub
End If

Dim mesaj
mesaj = MsgBox("Girilen Bilgiler Kayıt Edilmeden Form Kapatılsın mı?", vbYesNoCancel, "Çıkış")
If Me.txtAraçDN >= 0 Then

If mesaj = vbNo Then
mesaj = MsgBox("Gerekli blgilerin tamamını doldurup Kaydet tuşuna basarak kaydı tamamlayın", vbInformation, "Kayda Devam")


ElseIf mesaj = vbYes Then
If Me.NewRecord Then
Me.Undo
Else
Me.Recordset.Delete
End If

DoCmd.Close
End If

End If
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   proje1.rar (Dosya Boyutu: 177,48 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla

emturker

- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.252
30/10/2008
778
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,17:39
Çözüldü 
Sn.ozmly Örnek Ekliyerek Anlatınız.
açıkcası pek birşey anlamadım.


Application Engineer
Cevapla

ozmly

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
44
01/10/2010
0
Ankara
Ofis 2007
05/03/2013,19:09
Çözüldü 
Sayın Styker

Mesajı güncelledim.. Formda bilgileri girip ileri butonuna bastığınızda tab_2 açılacak. Buraya da bilgileri girip kaydet yapıyoruz sonra çıkış dediğimizde kaydı siliyor. Kaydete basıldıktan sonra çıkış dediğimizde çıkış butonunun olayındaki kontrolleri yapmadan ve tabi kaydı da sileden çıkması lazım


Cevapla

emturker

- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.252
30/10/2008
778
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,17:39
Çözüldü 
Sn.ozmly Örneği 2003 Formatına Çevirme İmkanınız varmı.

Me.Recordset.Delete Yazan Kısmı Siliniz.


Application Engineer
Cevapla

ozmly

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
44
01/10/2010
0
Ankara
Ofis 2007
05/03/2013,19:09
Çözüldü 
Maalesef çevrilmiyor


Cevapla

emturker

- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.252
30/10/2008
778
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,17:39
Çözüldü 
(14/12/2010, 14:16)ozmly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maalesef çevrilmiyor


Me.Recordset.Delete Yazan Kısmı Siliniz.
Yaptığınız Kayıt Silinmeyecektir.


Application Engineer
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 225 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Formda Butona Say Komutu Ekleme ramazanemrullah 7 428 23/06/2017, 21:21 ramazanemrullah
Çözüldü Dış Veri Alı Butona Atamak. Güven Ongun 6 567 06/05/2017, 01:41 Güven Ongun
Çözüldü Formda Arkaplan Renginin Değere Göre Değişmesi semalp 9 599 12/04/2017, 00:55 semalp
Çözüldü Rapordaki Ayrıntı Boyutunun Otomatik Değişmesi Hknd. notrino 4 549 18/05/2016, 12:58 notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.