Buton Tıklandığında Alt Formun Temizlenmesi
Tarih
12/04/2013 22:50
Konu Sahibi
gozlemci_44
Yorumlar
6
Okunma
1887
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar, üstadlar iyi akşamlar herkese.

FHedefAra formunda Temizle'ye tıkladığım zaman Sorgu Sonucu kısmı da temizlensin istiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı: 1
Şifre: 1
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.304
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:59
Çözüldü 
Temizle butonunun tıklandığında olayına yazılı kodları aşağıdakilerle değiştir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
   Me.Metin2 = ""
    Me.Metin0 = ""
    Me.Metin4 = ""
    Me.Metin6 = ""
    Me.Metin8 = ""
    Me.Metin11 = ""
    Me.Metin14 = ""
Me.FHedefAraHazırlık.Form.RecordSource = "SELECT * FROM SHedefAra WHERE [Kullanan Ad] LIKE 'HIDIR*'"
Me.FHedefAraHazırlık.Requery


Cevapla

gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
2. ve 3. sorun çözüldü. sadece 1. sorun kaldı. yani form açılırken alt formun boş gelmesi.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.304
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:59
Çözüldü 
(13/04/2013, 12:32)gozlemci_44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2. ve 3. sorun çözüldü. sadece 1. sorun kaldı. yani form açılırken alt formun boş gelmesi.
Merhaba,
Konu başlığı olan "Buton Tıklandığında Alt Formun Temizlenmesi" sorusu çözüldü mü?

Site Kuralları:
1-) .............. Birden fazla soruyu aynı konuda sormayınız. Her soru için farklı başlıklı yeni konu açınız.
[Uyarı Puanı: +2]

Cevapla

gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çözüldü sandım ama çözülmemiş. Sorunun farklı bir boyuta geldiğini şimdi anladım. Form açıldığında kaydı silen bir kod yapıştırmışım. Kayıt silindiği için de formu boş gösteriyor. Yani sorunum malesef devam ediyor.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.304
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:59
Çözüldü 
temizle butonunun tıklandığında olayındaki kodu aşağıdaki kod ile değiştiriniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    Me.Metin2 = ""
    Me.Metin0 = ""
    Me.Metin4 = ""
    Me.Metin6 = ""
    Me.Metin8 = ""
    Me.Metin11 = ""
    Me.Metin14 = ""
Me.FHedefAraHazırlık.Form.RecordSource = "SELECT * FROM SHedefAra WHERE (((SHedefAra.[Kullanan Ad]) Is Null));"
Me.FHedefAraHazırlık.Requery


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formun içi boş nightashes 2 71 09/01/2017, 22:50 nightashes
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 119 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Metin Kutusu pasif iken formun işlem yapıyor gibi davranış sergilemesi murat dikme 10 310 28/12/2016, 17:05 murat dikme
  Formda yeni veri eklendikde alt formun güncellenmesi Tale Talibov 3 152 18/12/2016, 12:23 Tale Talibov
  Buton gizleme hk. okumas 3 146 16/12/2016, 13:34 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya