Buton Tıklandığında Alt Formun Temizlenmesi
Tarih
12/04/2013 22:50
Konu Sahibi
gozlemci_44
Yorumlar
6
Okunma
1895
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Arkadaşlar, üstadlar iyi akşamlar herkese.

FHedefAra formunda Temizle'ye tıkladığım zaman Sorgu Sonucu kısmı da temizlensin istiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı: 1
Şifre: 1
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.581
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Temizle butonunun tıklandığında olayına yazılı kodları aşağıdakilerle değiştir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
   Me.Metin2 = ""
    Me.Metin0 = ""
    Me.Metin4 = ""
    Me.Metin6 = ""
    Me.Metin8 = ""
    Me.Metin11 = ""
    Me.Metin14 = ""
Me.FHedefAraHazırlık.Form.RecordSource = "SELECT * FROM SHedefAra WHERE [Kullanan Ad] LIKE 'HIDIR*'"
Me.FHedefAraHazırlık.Requery


Cevapla

gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
2. ve 3. sorun çözüldü. sadece 1. sorun kaldı. yani form açılırken alt formun boş gelmesi.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.581
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(13/04/2013, 12:32)gozlemci_44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2. ve 3. sorun çözüldü. sadece 1. sorun kaldı. yani form açılırken alt formun boş gelmesi.

Merhaba,
Konu başlığı olan "Buton Tıklandığında Alt Formun Temizlenmesi" sorusu çözüldü mü?

Site Kuralları:
1-) .............. Birden fazla soruyu aynı konuda sormayınız. Her soru için farklı başlıklı yeni konu açınız.
[Uyarı Puanı: +2]

Cevapla

gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Çözüldü sandım ama çözülmemiş. Sorunun farklı bir boyuta geldiğini şimdi anladım. Form açıldığında kaydı silen bir kod yapıştırmışım. Kayıt silindiği için de formu boş gösteriyor. Yani sorunum malesef devam ediyor.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.581
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
temizle butonunun tıklandığında olayındaki kodu aşağıdaki kod ile değiştiriniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    Me.Metin2 = ""
    Me.Metin0 = ""
    Me.Metin4 = ""
    Me.Metin6 = ""
    Me.Metin8 = ""
    Me.Metin11 = ""
    Me.Metin14 = ""
Me.FHedefAraHazırlık.Form.RecordSource = "SELECT * FROM SHedefAra WHERE (((SHedefAra.[Kullanan Ad]) Is Null));"
Me.FHedefAraHazırlık.Requery


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 336 11/05/2017, 22:59 sadooo
  Raporu formun üzerinde kalıcı tutma pelitt 6 149 28/04/2017, 20:09 atoz112
Sad Access'te Oluşturulan Formun Tablette Kullanılması Konusunda Destek damacanasu 2 141 11/04/2017, 10:29 murat dikme
  Ana Formun Açılıp Kapanmasında Alt Formda Yeni Kayıt Oluşması murat dikme 4 118 13/03/2017, 16:09 murat dikme
  Formda Buton Yardımı İle Resim Çekme Ve Rapora Ekleme murat dikme 7 228 11/03/2017, 15:56 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status