Buton ile klasöre geçiş Hk.
Tarih
17/02/2013 15:25
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
3
Okunma
1084
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar Access programında A-B-C-D adında ayrı ayrı butonlarım var hangisine basarsam o klasörün içine gitmek istiyorum nasıl yapabalirim yardımcı olabilirmisiniz. örnek dosyam ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 19,27 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn.hocalarım konu hakkında bilgisi olan varmı acaba benmi eksik anlattım anlaşılmayan bir şey varmıdır. yardımlarınızı bekliyorum.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Eksik anlatmadınız sadece Pazar günü yoğunluk azaldığından soruya kimse zaman ayıramamıştır.

A,B vb. klasörlerin Access dosyanız ile aynı klasör içinde olduğunu varsayalım:

Visual Basic Code
Dim klasor As Variant
klasor = Shell("EXPLORER.EXE " & CurrentProject.Path & "\A", vbNormalFocus)


NOT : Ben sadece A klasörü için hazırladım.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkür ederim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Buton Yardımı İle Resim Çekme Ve Rapora Ekleme murat dikme 7 247 11/03/2017, 15:56 murat dikme
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 180 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Buton gizleme hk. okumas 3 225 16/12/2016, 13:34 okumas
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 754 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 604 25/11/2016, 18:36 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status