Buton ile Form Çağırma
Tarih
19/01/2011 12:46
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
5
Okunma
2184
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Merhaba,

Access 2010'da bütün formları tek bir form içerisinde SEKME'lere tıklayarak çağırabiliyordum.

Fakat Access 2003'de böyle bir özellik sanırım yok. Bu durumda diğer tüm formları tek bir ekranda görüntüleyebilmek için BUTON ile çağırmak gerekiyor sanırım.

Buton ile yeni form çağırdığım zaman eski form arkada açık kalıyor. Elle kapatmak gerekiyor. Elle kapatınca da bir önceki forma dönüş şansı yok bu durumda.

Bu durumu nasıl aşabilirim?


Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnek ekleyiniz.

Please return your positive or negative ...
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Tüm formları main isimli formun içerisinde göstermeye çalıştım ama başarısız oldum.

Access 2010'da sekme ile yapabilmiştim bu işi. Her formun altınada kaydet, yeni kayıt butonları eklemiştim, SEKME ile çalıştığı için ileri geri gidiş problemi olmamıştı.

Bunda tüm formları tek bir formda gösteremedim bile...


Ek Dosyalar
.rar   zihniates.rar (Dosya Boyutu: 339,44 KB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hede (main) isimli formunuzu inceleyin, diğer sekmeleri siz oluşturun ve görselliğini ayarlayın, umarım işinize yarar.


Ek Dosyalar
.rar   zihniates_2011-01-19.rar (Dosya Boyutu: 180,49 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Ekteki örneği incelermisiniz.


Ek Dosyalar
.rar   zihniates.rar (Dosya Boyutu: 344,18 KB / İndirme Sayısı: 26)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam çok teşekkür ederim, uğraşıp hallediyorsunuz her sorunumu.

Bir de nasıl yaptığınızı bana anlatabilir misiniz? İnceliyorum verdiğiniz örneği fakat nerede hangi işlemi yaptığınızı bilmediğim için aynı işlemi kendim yapmakta zorlanıyorum.

Tekrar teşekkür ederim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 238 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 123 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Buton gizleme hk. okumas 3 150 16/12/2016, 13:34 okumas
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 358 08/12/2016, 21:40 alpeki99
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 555 30/11/2016, 12:01 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya