Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
30/07/2018 13:54
Konu Sahibi
barcins
Yorumlar
9
Okunma
335
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

barcins

Aktif Üye*
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 11/03/2019,14:33
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba barkod sistemi yapıyorum. bir yerde takıldım.

ekte örnek dosya mevcut.

forma iki kayıt girelim.
20180101010728KR01400052
20180101010728KR01400055

kaydet butonuna basınca formdaki yazan tarih ile  irsaliye numarasını 
ETIKET GIRIS Tablosundaki IRS_NO ve IRS_TARIH 'e işlesin.
temizle dediğimizde ise formu temizlesin.


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Merhaba, formdaki irsaliye no kısmı manuel mi yazılıyor acaba?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

barcins

Aktif Üye*
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 11/03/2019,14:33
(30/07/2018 15:45)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, formdaki irsaliye no kısmı manuel mi yazılıyor acaba?

barkod okuyucu atıyor. ellede giriş yapılınabliyor borkod okumadığı zamanda.


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

barcins

Aktif Üye*
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 11/03/2019,14:33
(30/07/2018 15:45)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, formdaki irsaliye no kısmı manuel mi yazılıyor acaba?

anlamamışım. İrsaliye no'yu elle yazıyoruz.


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Merhaba,
Kaydet butonunun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu yazarak deneyebilir misiniz?

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Dim rs As DAO.Recordset

DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord

If IsNull(Me.irsaliyeno) Or Me.irsaliyeno = "" Then

    MsgBox ("İrsaliye No Boş")
    Exit Sub

End If

Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("Select * from ETIKET_OKUT ")

rs.MoveFirst
  
Do Until rs.EOF = True
    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.RunSQL "UPDATE ETIKET_GIRIS SET IRS_NO = " & Me.irsaliyeno & ", IRS_TARIH = '" & Me.irtarih & "' WHERE (((BARKOD1)='" & rs!barkod & "'));"
    DoCmd.SetWarnings True
      
    rs.MoveNext
    
Loop

MsgBox ("işlem tamam")


Eklediğiniz örnek ve veriye göre 1 alanı güncellemesi lazım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

barcins

Aktif Üye*
 43
 18
 65
 29/05/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 11/03/2019,14:33
kayıt işlemi tam istediğim gibi. yeni kayıt için tüm formu nasıl temizleriz.


barcins, 29-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorguya Artan Numara Ekleme Sayaç cozum 1 100 07/02/2019, 12:00
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Birkaç Koşula Göre Değer Atama Ve Hesaplama xctr 5 183 24/01/2019, 14:05
Son Yorum: xctr
Çözüldü Bir Formdan Başka Açık Bir Formda Bulunan Altformdaki Bir Alana Setfocus Yaptırabilme hbal09 2 138 11/01/2019, 16:20
Son Yorum: Allback
Çözüldü Formdaki Butonlara İlişkisiz Tablodaki Ürünleri Atama Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 28 830 04/01/2019, 14:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Vba Koduyla Üretilen Forma Otomatik Numara Vermede Alan Güncelleştirilemiyor Hatası Oğuz Türkyılmaz 6 250 19/12/2018, 22:34
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.