Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/07/2009 16:43
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
1
Okunma
1387
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ancyra

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
SELECT [görsel dokümanlar Sorgu].sıra no, [görsel dokümanlar Sorgu].dosya adı, [görsel dokümanlar Sorgu].dosya uzantısı, [görsel dokümanlar Sorgu].acıklama FROM [görsel dokümanlar Sorgu] WHERE ((([sıra no] & [dosya adı] & [dosya uzantısı] & [acıklama]) Like "*" & Forms![görsel arama]!dosya adi & "*"));

Formda daha öncede sormuş ve cevabını alarak oluşturduğum bu arama sorgusunun neresinde eksik var arkadaşlar.

'[görsel dokümanlar Sorgu].sıra no' sorgu ifadesi içindeki sözdizimi hatası (eksik işleç)
diyor ne olabilir.


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
13/09/2017,17:08
Çözüldü 
Tablo ve Alan adları ile ilgili genel kurallara uymamaktan kaynaklanan bir problem.
Aşağıdaki konuyu okuyun ve gerekli düzeltmeleri yapın.

Yapılmaması gereken ölümcül hatalar

Sizdeki hatanın sebebi alan adlarında boşluk kullanmak, tablo adında olduğu gibi alan adlarını da [] içine almak zorundasınız.

Kod:
SELECT [görsel dokümanlar Sorgu].[sıra no], [görsel dokümanlar Sorgu].[dosya adı], [görsel dokümanlar Sorgu].[dosya uzantısı], [görsel dokümanlar Sorgu].[acıklama] FROM [görsel dokümanlar Sorgu] WHERE ((([sıra no] & [dosya adı] & [dosya uzantısı] & [acıklama]) Like "*" & Forms![görsel arama]![dosya adi] & "*"));


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü sorgunun excel olarak alınması koruyucu 3 438 08/12/2016, 12:15 atoz112
Çözüldü birden fazla tablo içeren sorgunun sonucunu textboxa yazdırmak mehmetb84 3 476 22/06/2016, 02:40 mehmetb84
Çözüldü Formda Ayrı Ayrı veri çağırma nerede hata yapıyorum.... ankaram 2 632 17/11/2015, 19:10 ankaram
Çözüldü modül de nerede hata yapıyorum? afatsum75 1 1.295 07/04/2013, 17:42 afatsum75
Çözüldü İNNER JOİN-HATA NEREDE? askubom 3 1.119 13/12/2012, 03:38 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.