Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili

Birbirine bağlı bilgiler

Tarih
16/03/2009 09:58
Konu Sahibi
apobaba77
Yorumlar
9
Okunma
2243
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
benim sayın ustalara sorum şu:ben bir personel programı yapmak istiyorum.Programda yapmak istediğim bir personelin kadro ve derecesini girdiğim zaman o kadro ve dereceyle ilgili bazı bilgilerin o kişiye otomatik olarak verilmesi.Mesela kadro ve derecesi 4/1 olan bir öğretmenin ek gösterge puanı 1100 , özel hizmet tazminat oranı 100 , yan ödeme 750 olsun kadro derece değiştiği zaman bu bilgilerin hepsi kadro dereceye göre değişsin istiyorum. yani bir tek bilginin değişmesiyle ona bağlı bir çok bilginin değişmesi .formüllerle yapılabiliyor ama veri tablosuna ekleyemedim. bilmiyorum yapılabilir mi örnek gönderemiyorum çünkü yapamadım. yardım edecek arkadaşlar sadece istediğim şeyle ilgili bir örnek yapıverirlerse ben örneğe bakarak kendime uyarlayabilirim.şimdiden teşekkürler.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.692
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,05:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ekteki örnek formda 6/1, 5/1 ve 4/1 i kayıtlı, formdaki kadroder alanın değiştirdiğinizde diğer alanlar da güncellenir.


Ek Dosyalar
.rar   sled_deneme.rar (Dosya Boyutu: 14,95 KB / İndirme Sayısı: 32)
Cevapla

apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
kısa zamanda tam istediğim gibi bir örnek olmuş çok teşekkürler emeğinize sağlık
biliyorum çok şey istiyorum ama ekteki çizelgeye göre bu kodları nasıl yapabilirim. mesela: bir kişi öğretmense ,4/1 ise ek gösterge 1100 , özel hizmet taz. 100 , yan ödeme 750 ; memur ise 4/1 ise ek gösterge 650, özel hiz.taz. 49, yan ödeme 500 gibi .


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.692
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,05:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn apobaba77, siz tablolarınızı ve veri kaydedeceğiniz formu hazırlayıp ekleyin, örneğiniz üzerinde çalışma yapalım.
Cevapla

apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
benim yapmak istediğim program henüz kafamda taslak olarak belirmediği için sadece yapmak istediğim şeyle ilgili bir örnek gönderiyorum .ilgilenirseniz sevinirim

[uyari]Dosyanızı Winrar ile sıkıştırılmış hali 10 Kb, sizin gönderdiğiniz ise 150 Kb... Lütfen Forum kurallarını okuyun... [/uyari]

Forum Kuralları


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 9,92 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kesinlikle haklısınız forum kuralları hakkında bilgimde var ama aceleden unutmuşum.özür dilerim.

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Şarta Bağlı Tarih Atma kübrashn 4 143 04/05/2017, 18:13 kübrashn
Çözüldü Bağlı Tablo Yöneticisi "Geçersiz Parola" Hatası cudii 3 98 03/05/2017, 20:39 ozanakkaya
Çözüldü Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 375 06/01/2017, 16:22 atoz112
Çözüldü Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 545 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.534 12/11/2016, 11:48 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status