Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/10/2009 11:29
Konu Sahibi
TAUS
Yorumlar
6
Okunma
2158
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

TAUS

Üye
Üye
 38
 35
 6
 01/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 12/12/2016,11:30
Merhaba! Ekte yolladığım örnek dosyada ihaleye giren firmalarım 100 lerce firma içinden çoklu seçtiriyorum.Ama bir sonraki alanda ihaleyi alan firmayı yazdırmak istiyorum.100 lerce firma arasından seçmek yerine bir önceki alanda girdiğim ihaleye giren firmalarda seçtirmemk istiyorum.Tablo sorgu formda nasıl yapabilirim.Nasıl bir makro oluşturmalıyım.
Şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.accdb   S.accdb(Dosya Boyutu: 932 KB / İndirme Sayısı: 21)
SUYUNU ÇEKMEYEN AĞAÇTAN KİMSEYE GÖLGE OLMAZ

Kullanici Avatari

bobmrly

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 22
 3
 17/05/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 20/04/2011,13:22
biraz işim var zaman bulabılırsem yardımcı olmaya çalışıcam.

Başka arkadaşlarda yardımcı olabilir..

Dosyaları sıkıştırıp upload ederseniz daha az yer kaplar..



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.272
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:30
örneğinizi lütfen mdb uzantılı olarak ekleyin, sitede ben dahil bir çok kişi ofis 2003 kullanıyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

TAUS

Üye
Üye
 38
 35
 6
 01/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 12/12/2016,11:30
ne yuazıkki çoklu şeçim sadece 2007 ye ait oyüzden .2003 yapamıyorum


SUYUNU ÇEKMEYEN AĞAÇTAN KİMSEYE GÖLGE OLMAZ

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 09/09/2018,11:08
Toplu seçimden kastınız nedir anlayamadım?

ListBox ile toplu seçim diyorsanız Access 2002'de var. Örneği ektedir.

Sorununuza daha çabuk çözüm bulmak için mdb olarak eklemelisiniz.


Ek Dosyalar
.rar   TopluSecim_Seruz.rar(Dosya Boyutu: 13,28 KB / İndirme Sayısı: 34)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

TAUS

Üye
Üye
 38
 35
 6
 01/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 12/12/2016,11:30
Sayın SERUZ .toplu seçim dediğim, Access 2007 de cok degeri işaretleyip seçmemi saglıyor. (Tablo 1 de görüleceği gibi ihaleye giren firma sütunu). Ben bu seçimleri kaydetmeden Bu seçilmiş degelerden birini başka bir alana atamak istiyorum.


SUYUNU ÇEKMEYEN AĞAÇTAN KİMSEYE GÖLGE OLMAZ


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Formda Sorgu İle İşlem Yapma Öğrencimühendiss 0 169 28/12/2017, 14:18
Son Yorum: Öğrencimühendiss
  Birden Fazla Tabloda Arama Oluşturma ers6886 5 388 02/12/2017, 04:59
Son Yorum: ozanakkaya
  C# ile Access veritabaninda OZEL ARAMA yapma! sertacsalcini 4 1.773 14/08/2014, 18:20
Son Yorum: sertacsalcini
  Özet Tabloda Güncelleme Yaparken ODBC bağlantısında şifre semerkand 0 1.274 30/10/2013, 14:35
Son Yorum: semerkand
  Formun alt formuna başka tablodan coklu veri çekmek saglikci_salih 7 2.864 06/05/2013, 15:01
Son Yorum: saglikci_salih

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.