Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/11/2008 18:00
Konu Sahibi
C*e*l*o*y*c*e
Yorumlar
11
Okunma
4875
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı
Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:05
Çözüldü 
Arkadaşlar ekteki bulunan örnek içinde tblSınıf Adında tablom var ve burada frmkayıt'tan girdiğim verileri tutuyorum buraya kadar tamam
benim sorunum ise bu tblsınıf isimli tablodaki verilerin belli zaman sonra silinmesi ile ilgili ,örneğin gireceğim iki tarih aralaralığındaki bir zaman aralaığındaki kayıtları silmek istiyorum, uğraştım ama kafam basmadı yardım edecek arkadaşlara ve hocalara şimdiden teşyekkürler (soru cevaplanırken veya yapılırken tek istediğim bu tablonun veri türününün değiştirilmemesidir) şimdiden teşekkürler



.mdb   soru-Celoy.mdb(Dosya Boyutu: 996 KB / İndirme Sayısı: 14)

Kullanici Avatari

syrup

Aktif Üye
 196
 1
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
delete tarih from tblsinif where tarih between[ilk tarih]and[sontarih]

parametreleri formdanda verebilirsin


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:05
Çözüldü 
Hocam Ben yine yapamadım örnek üzerinde yaparsanız sevinirim Img-grin



.rar   soru-Celoy.rar(Dosya Boyutu: 123,26 KB / İndirme Sayısı: 32)

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:05
Çözüldü 
arkadaşlar sorunu hallettim

DoCmd.RunSQL "delete from tblSinif where Tarih between[ILKTARIH]and[SONTARIH]"
şeklinde tamam teşekkürler



Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
Çözüldü 
burda hangi öğretmenin hangi hangi günde hangi çocuğa hangi saatte hangi dersi verdiği bireyselmi grupmu olduğu vs vs bilgiler tutulacak neden silme gerği duyuyorsun


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:05
Çözüldü 
Merhaba eşref hocam
örneğin 1 yıl sonunda bu veriler yığılma yapacağından acces zorlanacağını düşünüyorum, bende böyle bir yol bularak bu verileri belli zaman sonra silmeyi düşünüyorum ,eğer sizin başka bir fikriniz varsa öğrenmek isterim hatta uygulama ile yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin



Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 111 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Metin İçinde Kritere Göre Sayım Yapma Hk. larion 2 65 11/12/2018, 09:28
Son Yorum: larion
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 72 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formumu Almak İstediğim Sonuca Göre Nasıl Tasarlamalıyım. Oğuz Türkyılmaz 4 164 25/11/2018, 21:21
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Fatura kesme programını şablona göre ayarlama megi bilişim bilgisayar 22 2.998 20/11/2018, 16:39
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.