Belli kritere göre tablo kayıtı silme
Tarih
25/11/2008 18:00
Konu Sahibi
C*e*l*o*y*c*e
Yorumlar
11
Okunma
3731
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.864
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar ekteki bulunan örnek içinde tblSınıf Adında tablom var ve burada frmkayıt'tan girdiğim verileri tutuyorum buraya kadar tamam
benim sorunum ise bu tblsınıf isimli tablodaki verilerin belli zaman sonra silinmesi ile ilgili ,örneğin gireceğim iki tarih aralaralığındaki bir zaman aralaığındaki kayıtları silmek istiyorum, uğraştım ama kafam basmadı yardım edecek arkadaşlara ve hocalara şimdiden teşyekkürler (soru cevaplanırken veya yapılırken tek istediğim bu tablonun veri türününün değiştirilmemesidir) şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.mdb   soru-Celoy.mdb (Dosya Boyutu: 996 KB / İndirme Sayısı: 14)

syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
delete tarih from tblsinif where tarih between[ilk tarih]and[sontarih]

parametreleri formdanda verebilirsin
resimresim

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.864
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam Ben yine yapamadım örnek üzerinde yaparsanız sevinirim Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   soru-Celoy.rar (Dosya Boyutu: 123,26 KB / İndirme Sayısı: 32)

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.864
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:49
Çözüldü 
arkadaşlar sorunu hallettim

DoCmd.RunSQL "delete from tblSinif where Tarih between[ILKTARIH]and[SONTARIH]"
şeklinde tamam teşekkürler

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
31/01/2017,13:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
burda hangi öğretmenin hangi hangi günde hangi çocuğa hangi saatte hangi dersi verdiği bireyselmi grupmu olduğu vs vs bilgiler tutulacak neden silme gerği duyuyorsun
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.864
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:49
Çözüldü 
Merhaba eşref hocam
örneğin 1 yıl sonunda bu veriler yığılma yapacağından acces zorlanacağını düşünüyorum, bende böyle bir yol bularak bu verileri belli zaman sonra silmeyi düşünüyorum ,eğer sizin başka bir fikriniz varsa öğrenmek isterim hatta uygulama ile yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 57 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 348 16/01/2017, 16:35 hknct
  Listede seçili olanı silme mustim1547 2 100 13/01/2017, 10:45 mustim1547


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya