Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/06/2009 14:47
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
29
Okunma
6268
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar Barkod etiketi hazırlamak istiyorum bununla ilgili siteden böyle bir program bulamadım yardımcı olurmusunuz.


Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Ekteki font dosyasını
Windows font klasörüne atın
Formüzerindeki
ID denetiminizin yanına 2. bir denetim koyun
denetimin font özelliğine bu font u seçin
kaynağına da
="*"&[ID]&"*"
yazın

En basit yöntem bu ama sitede arattırırsanız
hocaların güzel uygulamaları var

Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   IDAutomationHC39M.rar (Dosya Boyutu: 9,5 KB / İndirme Sayısı: 125)
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
teşekkür ederim. yardımlarınız için


Cevapla

pcman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
81
4
20/06/2009
29
İstanbul
Ofis 2003
12/07/2011,01:20
Çözüldü 
Ek'teki OCX ile barkod üretebilirsin, kullanılmasıyla alakalı sorun olursa yardımcı oluruz,

iyi çalışmalar.
Fontla barkod oluşturma çok iyiydi,

(25/06/2009, 15:36)okileturc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ekteki font dosyasını
Windows font klasörüne atın
Formüzerindeki
ID denetiminizin yanına 2. bir denetim koyun
denetimin font özelliğine bu font u seçin
kaynağına da
="*"&[ID]&"*"
yazın

En basit yöntem bu ama sitede arattırırsanız
hocaların güzel uygulamaları var

Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.zip   barcodex.zip (Dosya Boyutu: 171,44 KB / İndirme Sayısı: 135)
İyi Çalışmalar....
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Çok tşk. nasıl kullanacağız ? Yani nasıl tanıtıyoruz,
yardımcı olabilir misiniz ?


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
barkot okuyucusunun 2 ayrı porttan tek bir texbox hücresine yazarmı daha barkod makinasını almadım ancak aldığımda sıkıntı yaşamamak için soruyorum.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Bir Raporda Count İşleminin Yapılması adaletinsesi 9 605 28/04/2017, 20:07 atoz112
Çözüldü Raporda etiketi metin kutusunda değer yoksa gizleme saglikci_salih 7 2.702 29/03/2017, 17:26 atoz112
Çözüldü Etikete Barkod Yazdırma Hakkında maboc 13 748 13/02/2017, 20:38 maboc
Çözüldü Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 762 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral
Çözüldü barkod alanında çarpım işlemi karaayhan 4 463 27/12/2016, 14:36 karaayhan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.