Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
04/11/2010 15:19
Konu Sahibi
gitarc
Yorumlar
4
Okunma
4342
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

gitarc

Aktif Üye
 34
 12
 14
 01/11/2010
0
 Balıkesir
 
 Ofis XP
 01/05/2018,13:01
Eklenecek nesneler: text
command button

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Private Sub Command1_Click()
Dim i, j
Cls
i = Val(Text1.Text)
j = Int(i / 100)
Print j; " Tane 100 YTL Vardır "
i = i Mod 100
j = Int(i / 50)
Print j; " Tane 50 YTL Vardır "
i = i Mod 50
j = Int(i / 20)
Print j; " Tane 20 YTL Vardır "
i = i Mod 20
j = Int(i / 10)
Print j; " Tane 10 YTL Vardır "
i = i Mod 10
j = Int(i / 5)
Print j; " Tane 5 YTL Vardır "
i = i Mod 5
j = Int(i / 1)
Print j; " Tane 1 YTL Vardır "
i = i Mod 1
End Sub

Private Sub Form_Load()
Text1.ToolTipText = "Para Miktarını Giriniz"
End Sub<b></b>


PROGRAMMER MEHMET

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.761
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:50
Paylaşım için teşekkürler


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

okileturc

Onursal Üye
Ok.... VA....
 61
 113
 966
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 11/12/2018,23:03
Uygulama için teşekkürler.


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... Se.... Şe....
 125
 2.057
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 03/01/2019,11:47
Sayın gitarc;

Günaydın.. Çalışma ve paylaşım için teşekkürler..

Biliyorsunuz para birimimiz "TL"... "YTL" yı düzelmeniz mümkün müdür?



Kullanici Avatari

akin

Üye
 25
 0
 1
 24/01/2011
0
 Denizli
 
 Belirtilmemiş
 26/01/2011,14:44
bu programın exe değilde visual basic yapımı varmı




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.