Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2010 11:35
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
14
Okunma
4234
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye
Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
1.291
12/01/2009
86
İstanbul
İnşaat Mühendisi
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2018,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar;
konu ile ilgili forumda ve internette arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.

hazırladığım program, bir klasörün içinde ve acces ile 10 adet txt dosyasından oluşuyor. txt ler accese bağlıdır. güncellemeler için bağlı tablo yöneticisini kullanıyoruz. bağlı tablo yöneticinden dolayı programı c nin altına atınca verileri alabiliyor. (çünkü herkesde c olduğundan programı c de hazırladım.) yanlışlıkla masaüstüne klasör alınınca bağlı tabloların güncelleşmesinde hata veriyor.

sorum şu:
ben txt lerin güncellerini klaöre attıktan sonra accessi açınca kendi klasöründeki txt leri bulsa ve güncellese. ben hiç bağlı tablo yöneticisini çalıştırmasam olmaz mı? eğer olursa c nin altında çalışmaktanda kurtulmuş olurum Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar(Dosya Boyutu: 60,69 KB / İndirme Sayısı: 21)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye
Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
1.291
12/01/2009
86
İstanbul
İnşaat Mühendisi
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2018,15:01
Çözüldü 
üstatlardan cevap bekliyorum...


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Aynı klasör içindeki veilere ulaşmak için

Kod:
Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"


Kolay gelsin


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye
Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
1.291
12/01/2009
86
İstanbul
İnşaat Mühendisi
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2018,15:01
Çözüldü 
sayın Puletin;
bağlı tablo yöncetisicini kullandığım için koda ihtiyaç duymuyordum.
bağlı tablo yöneticisi olmadan nasıl tabloları birbirine bağlıyabilirim?
ekteki örnek üzerinde

Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"

kodunu kullanarak örnek ekleyebilr misiniz?


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye
Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
1.291
12/01/2009
86
İstanbul
İnşaat Mühendisi
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2018,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar;
çözüme ulaşan var mı?


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye
Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
1.291
12/01/2009
86
İstanbul
İnşaat Mühendisi
Ofis 2010 32 Bit
19/01/2018,15:01
Çözüldü 
bu programım için önemli yardımcı olacak yok mu Img-grin


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Penceresini Gizledikten Sonra Butonlara Bağlı Olayların Çalışmaması mmert06 4 187 08/07/2018, 23:31
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tablo Varmı Kontrol Ettirmek bibib 4 101 27/06/2018, 11:07
Son Yorum: bibib
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 102 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tablo Ve Sorguya Bağlı Rapordaki Alanlarda Geçersiz Denetim Kaynağı Hatası mmert06 4 104 25/06/2018, 12:03
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tablo İle İlişkili Liste Kutusundan Veri Silme mmert06 5 160 12/06/2018, 01:11
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.