Bağlı Tablo Yöneticisini Kullanmadan Bağlantı Yapmak
Tarih
08/02/2010 11:35
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
14
Okunma
3433
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar;
konu ile ilgili forumda ve internette arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.

hazırladığım program, bir klasörün içinde ve acces ile 10 adet txt dosyasından oluşuyor. txt ler accese bağlıdır. güncellemeler için bağlı tablo yöneticisini kullanıyoruz. bağlı tablo yöneticinden dolayı programı c nin altına atınca verileri alabiliyor. (çünkü herkesde c olduğundan programı c de hazırladım.) yanlışlıkla masaüstüne klasör alınınca bağlı tabloların güncelleşmesinde hata veriyor.

sorum şu:
ben txt lerin güncellerini klaöre attıktan sonra accessi açınca kendi klasöründeki txt leri bulsa ve güncellese. ben hiç bağlı tablo yöneticisini çalıştırmasam olmaz mı? eğer olursa c nin altında çalışmaktanda kurtulmuş olurum Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar (Dosya Boyutu: 60,69 KB / İndirme Sayısı: 21)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
üstatlardan cevap bekliyorum...
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aynı klasör içindeki veilere ulaşmak için

Kod:
Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"


Kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
sayın Puletin;
bağlı tablo yöncetisicini kullandığım için koda ihtiyaç duymuyordum.
bağlı tablo yöneticisi olmadan nasıl tabloları birbirine bağlıyabilirim?
ekteki örnek üzerinde

Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"

kodunu kullanarak örnek ekleyebilr misiniz?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar;
çözüme ulaşan var mı?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
bu programım için önemli yardımcı olacak yok mu Img-grin
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birden Fazla Seçenek İle Formda Filtreleme Yapmak dufrety 3 73 09/02/2017, 13:26 dufrety
  Cümlenin ilk harfini büyük yapmak Serkan Keleş 10 254 23/01/2017, 09:02 Serkan Keleş
  ÜRETİM TAKİP PROGRAMI TABLO GİRİŞİ FAZLA YARDIM LÜTFEN cturkyilmaz 11 340 12/01/2017, 18:27 ozanakkaya
  Raporda form üzerinden denetimler yapmak. nightashes 4 169 06/01/2017, 22:36 nightashes
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 251 06/01/2017, 16:22 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya