Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2010 11:35
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
14
Okunma
4370
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar;
konu ile ilgili forumda ve internette arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.

hazırladığım program, bir klasörün içinde ve acces ile 10 adet txt dosyasından oluşuyor. txt ler accese bağlıdır. güncellemeler için bağlı tablo yöneticisini kullanıyoruz. bağlı tablo yöneticinden dolayı programı c nin altına atınca verileri alabiliyor. (çünkü herkesde c olduğundan programı c de hazırladım.) yanlışlıkla masaüstüne klasör alınınca bağlı tabloların güncelleşmesinde hata veriyor.

sorum şu:
ben txt lerin güncellerini klaöre attıktan sonra accessi açınca kendi klasöründeki txt leri bulsa ve güncellese. ben hiç bağlı tablo yöneticisini çalıştırmasam olmaz mı? eğer olursa c nin altında çalışmaktanda kurtulmuş olurum Img-grin


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
üstatlardan cevap bekliyorum...


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Aynı klasör içindeki veilere ulaşmak için

Kod:
Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"


Kolay gelsin


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
sayın Puletin;
bağlı tablo yöncetisicini kullandığım için koda ihtiyaç duymuyordum.
bağlı tablo yöneticisi olmadan nasıl tabloları birbirine bağlıyabilirim?
ekteki örnek üzerinde

Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"

kodunu kullanarak örnek ekleyebilr misiniz?


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar;
çözüme ulaşan var mı?


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
bu programım için önemli yardımcı olacak yok mu Img-grin


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablo İlişkilerinde Bilgi Tutarlılığı Hakkında notrino 12 390 15/12/2018, 17:39
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 112 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Tablo Kopyalama Vba barcins 6 141 27/11/2018, 09:07
Son Yorum: barcins
Çözüldü Access E Sql Serverdan Tablo Bağlama Hakkında prtkl 3 121 20/11/2018, 16:38
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Tablo Yap Sorgusu Ve Uzun Bekleyiş kaiserr76 4 178 19/11/2018, 17:58
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.