Bağlı Tablo Yöneticisini Kullanmadan Bağlantı Yapmak
Tarih
08/02/2010 11:35
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
14
Okunma
3496
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
arkadaşlar;
konu ile ilgili forumda ve internette arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.

hazırladığım program, bir klasörün içinde ve acces ile 10 adet txt dosyasından oluşuyor. txt ler accese bağlıdır. güncellemeler için bağlı tablo yöneticisini kullanıyoruz. bağlı tablo yöneticinden dolayı programı c nin altına atınca verileri alabiliyor. (çünkü herkesde c olduğundan programı c de hazırladım.) yanlışlıkla masaüstüne klasör alınınca bağlı tabloların güncelleşmesinde hata veriyor.

sorum şu:
ben txt lerin güncellerini klaöre attıktan sonra accessi açınca kendi klasöründeki txt leri bulsa ve güncellese. ben hiç bağlı tablo yöneticisini çalıştırmasam olmaz mı? eğer olursa c nin altında çalışmaktanda kurtulmuş olurum Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar (Dosya Boyutu: 60,69 KB / İndirme Sayısı: 21)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
üstatlardan cevap bekliyorum...
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Aynı klasör içindeki veilere ulaşmak için

Kod:
Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"


Kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın Puletin;
bağlı tablo yöncetisicini kullandığım için koda ihtiyaç duymuyordum.
bağlı tablo yöneticisi olmadan nasıl tabloları birbirine bağlıyabilirim?
ekteki örnek üzerinde

Klasor = CurrentProject.Path & "\txt dosyasının adı.txt"

kodunu kullanarak örnek ekleyebilr misiniz?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
arkadaşlar;
çözüme ulaşan var mı?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bu programım için önemli yardımcı olacak yok mu Img-grin
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 140 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 87 12/05/2017, 17:01 serkan1985
  Şarta Bağlı Tarih Atma kübrashn 4 72 04/05/2017, 18:13 kübrashn
  Tarih Formatında Kayıt Yapmak. m_demir 5 115 14/04/2017, 00:02 m_demir
  Otomatik Tablo Bağlama Ve Güncelleme husem 7 232 02/04/2017, 14:20 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status