Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/01/2012 20:42
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
4
Okunma
1793
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
sa. arkadaşları kullanıcı girişi ile girdikden sonra ana menü açılıyor ana menü açıldığında en alt kısmına kullanıcı adının atması için uğraştım bi türlü beceremedim hatalar aldım ya butonlar aktif ilemiyor yada ana menü hiç gelmiyor bana yardımcı olurmsunuz. şimdiden teşekkür ederim. örnek ekledim şifre 123


Ek Dosyalar
ÖRNEK.rar(104.79 KB)


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.973
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,10:08
Çözüldü 
gerekli kodu zaten bulmuşsunuz.

Visual Basic Code
Private Sub Metin20_Click()
If IsNull(Me.kul) Then
Me.kul = DLookup("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)
End If
End Sub


Formun açıldığında olayına aşağıdaki kodu eklediğinizde metin kutusunda giriş yapan kullanıcının ismi görünür.

Visual Basic Code
Me.Metin22 = DLookup("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. ben formun açıldığındığında olayına alttaki
Private Sub Metin20_Click()
If IsNull(Me.kul) Then
Me.kul = Dlookup ("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)
End If
End Sub
yazmıştım ana menü hiç gelmiyordu. teşekkür ederim elinize sağlık +++ Rep


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/03/2019,00:01
Çözüldü 
Örneğinizi hazırlarken esinlendiğiniz (kodları aldığınız) arkadaşın kodlarını ve tablolarını eksik aktarmanız ile birlikte form isminde Türkçe karakter kullanmanız nedeniyle yaşadığınız sıkıntı giderilmiştir. Giderilirken örneğin orjinalindeki kodlar ve tablolar sizinkine aktarılmıştır. Kolay gelsin.

Ek Dosyalar
Kullanıcı Giriş Örnek.rar(98.63 KB)

Ozan hocam pardon! Pişti oynamayı çok seviyoruz sanırım.Img-grin



Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
teşekkür ederim sn. blackeagle giriş ayrıntılarını göstermesi gerçekten çok hoş sayenizde dahada güzelleşiyor program. +++ rep


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kullanıcı Adı Ve Şifre sercann 11 504 15/02/2019, 18:16
Son Yorum: sercann
Çözüldü Form Açılışa Şifre Ekleme Bilgisayar Kullanıcı Adı Ve Şifresi İle Açılsın cozum 5 263 19/12/2018, 16:02
Son Yorum: cozum
Çözüldü Kullanıcı Girişi golf2000 8 340 15/12/2018, 21:01
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Kullanıcı Giriş Kontrol Kodu untouchable 4 192 30/11/2018, 14:48
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kullanıcı Şifre Değiştirme oosmaner 3 369 15/11/2018, 13:17
Son Yorum: oosmaner

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.