Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/01/2012 20:42
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
4
Okunma
1701
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 202
 38
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
sa. arkadaşları kullanıcı girişi ile girdikden sonra ana menü açılıyor ana menü açıldığında en alt kısmına kullanıcı adının atması için uğraştım bi türlü beceremedim hatalar aldım ya butonlar aktif ilemiyor yada ana menü hiç gelmiyor bana yardımcı olurmsunuz. şimdiden teşekkür ederim. örnek ekledim şifre 123


Ek Dosyalar
ÖRNEK.rar(104.79 KB)


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.269
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,02:18
Çözüldü 
gerekli kodu zaten bulmuşsunuz.

Visual Basic Code
Private Sub Metin20_Click()
If IsNull(Me.kul) Then
Me.kul = DLookup("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)
End If
End Sub


Formun açıldığında olayına aşağıdaki kodu eklediğinizde metin kutusunda giriş yapan kullanıcının ismi görünür.

Visual Basic Code
Me.Metin22 = DLookup("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 202
 38
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. ben formun açıldığındığında olayına alttaki
Private Sub Metin20_Click()
If IsNull(Me.kul) Then
Me.kul = Dlookup ("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)
End If
End Sub
yazmıştım ana menü hiç gelmiyordu. teşekkür ederim elinize sağlık +++ Rep


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Örneğinizi hazırlarken esinlendiğiniz (kodları aldığınız) arkadaşın kodlarını ve tablolarını eksik aktarmanız ile birlikte form isminde Türkçe karakter kullanmanız nedeniyle yaşadığınız sıkıntı giderilmiştir. Giderilirken örneğin orjinalindeki kodlar ve tablolar sizinkine aktarılmıştır. Kolay gelsin.

Ek Dosyalar
Kullanıcı Giriş Örnek.rar(98.63 KB)

Ozan hocam pardon! Pişti oynamayı çok seviyoruz sanırım.Img-grin



Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 202
 38
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
teşekkür ederim sn. blackeagle giriş ayrıntılarını göstermesi gerçekten çok hoş sayenizde dahada güzelleşiyor program. +++ rep


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 69 18/09/2018, 18:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Ağda Dosyayı Çoklu Kullanıcı İle Paylaşmak m_demir 6 192 17/08/2018, 15:42
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Kullanıcı Şifre Değiştirme oosmaner 1 158 15/05/2018, 17:34
Son Yorum: emir ustaoğlu
Çözüldü Kullanıcı Şifre Oluşturma cngzylmz 5 420 27/03/2018, 17:08
Son Yorum: salih demir
Çözüldü Sütunlara Sıfır Atması Otomatik golf2000 5 315 19/02/2018, 23:28
Son Yorum: golf2000

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.