Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/01/2012 20:42
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
4
Okunma
1676
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
sa. arkadaşları kullanıcı girişi ile girdikden sonra ana menü açılıyor ana menü açıldığında en alt kısmına kullanıcı adının atması için uğraştım bi türlü beceremedim hatalar aldım ya butonlar aktif ilemiyor yada ana menü hiç gelmiyor bana yardımcı olurmsunuz. şimdiden teşekkür ederim. örnek ekledim şifre 123


Ek Dosyalar
ÖRNEK.rar
[104.79 KB]


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.957
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,21:18
Çözüldü 
gerekli kodu zaten bulmuşsunuz.

Visual Basic Code
Private Sub Metin20_Click()
If IsNull(Me.kul) Then
Me.kul = DLookup("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)
End If
End Sub


Formun açıldığında olayına aşağıdaki kodu eklediğinizde metin kutusunda giriş yapan kullanıcının ismi görünür.

Visual Basic Code
Me.Metin22 = DLookup("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. ben formun açıldığındığında olayına alttaki
Private Sub Metin20_Click()
If IsNull(Me.kul) Then
Me.kul = Dlookup ("[kulanici_adi]", "Tbl_Kullanici", "[kul_id] = " & AktifKullanici)
End If
End Sub
yazmıştım ana menü hiç gelmiyordu. teşekkür ederim elinize sağlık +++ Rep


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Örneğinizi hazırlarken esinlendiğiniz (kodları aldığınız) arkadaşın kodlarını ve tablolarını eksik aktarmanız ile birlikte form isminde Türkçe karakter kullanmanız nedeniyle yaşadığınız sıkıntı giderilmiştir. Giderilirken örneğin orjinalindeki kodlar ve tablolar sizinkine aktarılmıştır. Kolay gelsin.

Ek Dosyalar
Kullanıcı Giriş Örnek.rar
[98.63 KB]
Ozan hocam pardon! Pişti oynamayı çok seviyoruz sanırım.Img-grin



Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
teşekkür ederim sn. blackeagle giriş ayrıntılarını göstermesi gerçekten çok hoş sayenizde dahada güzelleşiyor program. +++ rep


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kullanıcı Şifre Oluşturma cngzylmz 5 372 27/03/2018, 17:08
Son Yorum: salih demir
Çözüldü Sütunlara Sıfır Atması Otomatik golf2000 5 270 19/02/2018, 23:28
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 864 14/05/2017, 14:54
Son Yorum: keskin78
Çözüldü Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 490 12/04/2017, 09:36
Son Yorum: burhanb
Çözüldü Kullanıcı Giriş Hatası Hk. serkan1985 4 444 29/03/2017, 13:58
Son Yorum: serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.