Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/03/2013 15:22
Konu Sahibi
ercanhalic
Yorumlar
8
Okunma
2236
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ercanhalic

Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Merhabalar ;

Şunu yapmak istiyorum ama bir türlü beceremedim, örnek olarak şuan yok o yüzden eklemedim. Zira cevaplamak için örneğede gerek yok.

"Eğer butona çift tıklandıysa " bu cümleyi koda dökmek istiyorum.

if buton1.dblclick= true then gibi birşey olması gerek. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.


Cevapla

yücelkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y.... K....
66
10/02/2009
0
Rize
Ofis 2007
20/01/2017,21:21
Çözüldü 
Arkadaşım birincisi "buton" değil "button" ikincisi "dblclick" değil "doubleclick"...
istediğin şunun gibi bir şey mi?
Private Sub button1_DoubleClick(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) _
Handles button1.DoubleClick
Me.FormBorderStyle = initialStyle
MessageBox.Show("merhaba.")

End Sub


Cevapla

ercanhalic

Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
(28/03/2013, 16:26)yücelkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım birincisi "buton" değil "button" ikincisi "dblclick" değil "doubleclick"...
istediğin şunun gibi bir şey mi?
Private Sub button1_DoubleClick(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) _
Handles button1.DoubleClick
Me.FormBorderStyle = initialStyle
MessageBox.Show("merhaba.")

End Sub


Birincisi ben senin arkadaşın değilim. İkincisi istediğim bu değil.

İlgilendiğin için teşekkür ederim.


Cevapla

yücelkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y.... K....
66
10/02/2009
0
Rize
Ofis 2007
20/01/2017,21:21
Çözüldü 
yaklaşımınız çok kaba...
amacım sizi kırmak ya da hatanızı yüzünüze vurmak değildi.
yaşınız daha 23 ben ise 43 yaşındayım...biraz saygılı olun lütfen...
yalnızca yardımcı olmak istedim...


Cevapla

ercanhalic

Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Benimde amacım sizi kırmak değil, hatta yardımınız için minnettarım. Ancak;

"Arkadaşım birincisi "buton" değil "button" ikincisi "dblclick" değil "doubleclick"...";

Yukarıdaki cümle okunduğunda biraz kırıcı olarak algılanıyor.

Tekrar yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.
Ben "button"a çift tıklatıp tıklanmadığını şurda kontrol ettirmek istiyorum. Veri görünümü koşullu biçimlendirme. Eğer hücreye çift tıklandı ise hücreyi kırmızı yap gibi. "button" sadece bir örnekti.

Teşekkürler.


Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Konu if olayı diye açılmış ama koşullu biçimlendirme bambaşka bir konu.
Biraz daha somut bir örnek verirseniz yada örnek dosyayı ekleyiniz. Bu sayede soruya nokta atışı yapabilelim.


Çekirge'nin Çırağı

İlmin yarısı, soru sormaktır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 431 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 66 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 444 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 402 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 502 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.